USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Христос Воскрес!»: Ігор Поліщук привітав жителів Луцької громади з Великоднем. Відео

16 Квітня 2023 08:37
Міський голова Ігор Поліщук привітав усіх жителів Луцької міської територіальної громади зі святом Воскресіння Христового.

«Шановні лучани! Шановні жителі громади! Щиро вітаю усіх вас зі святом Воскресіння Христового! У цей складний для України час ми відзначаємо Великдень по-особливому.

Відзначаємо із глибокою вірою у те, що Ісус Христос захистить усіх нас. Відзначаємо із щирою молитвою за наших військових, за українські сім'ї, яких розлучила війна, та за майбутнє наших дітей.

Попри усю гіркоту, ми ділимося Великодньою радістю, адже свято воскресіння Ісуса Христа — це символ перемоги добра над злом, любові над ненавистю та беззаперечний прояв любові Бога до нас - людей.

Тому сьогодні по-особливому дякуємо Господу за захист та підтримку.

Просимо в Бога, щоб дав сили нашим захисникам, медикам, волонтерам та усім, хто їм допомагає. Просимо, щоб дав сили усім, хто знаходиться в тилу та працює на нашу перемогу.

Віримо в міцність Збройних сил України, віримо в нашу перемогу! Віримо в силу щирої молитви!

Нехай Господь благословить та збереже наші родини, громаду і всю Україну!

Христос Воскрес!» — йдеться у вітанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus