USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Класифікація та особливості комплектації смартфонів Samsung*

9 Вересня 2022 18:21
Більшість людей мріють про сучасну техніку, яка зможе задовольнити всі вимоги. Обираючи смартфон, значна кількість покупців бажають купити телефон Samsung. Головна перевага – це висока якість продукції, а також особливості комплектуючих.

Переваги телефонів Samsung

Перш за все, це адекватна вартість, яка значно нижча ніж у смартфонів компанії Apple. Як відомо, деякі з комплектуючих, компанія Apple купує саме у виробника Samsung. Зокрема це стосується камер, а також деяких деталей.

Кілька переваг смартфонів Samsung:

Повний цикл виробництва. Жодні комплектуючі Samsung не купує в інших виробників техніки.

Варто зазначити величезну кількість сервісних центрів, які знаходяться по всьому світу. В Україні сервісні центри знаходяться не лише у великих містах, але й у маленьких.

Дуже якісна камера з можливістю збільшення зображення у декілька разів. Макрокамера одна з найкращих серед смартфонів.
Чудовий екран, який відрізняється максимально точною кольоровою передачею. Якісне та сучасне програмне забезпечення, а також величезний асортимент моделей.

Різновиди телефонів Samsung

Зараз в продажу є величезна кількість телефонів Samsung, але зазвичай вони діляться на певні категорії. Літера, яка стоїть після назви Samsung, це не просто випадкове позначення, а класифікація моделі.

Що означають літери біля назви телефона Самсунг:

Літера А вказує на те, що перед вами пристрій середнього класу. Вони є одними з найдешевших.

Літера М – це також недорога техніка, яка відрізняється наявністю акумулятора з величезною ємністю, що дозволяє працювати телефону набагато довше.

Літера S вказує на флагманські моделі. Якщо перед вами модель S Note, то це флагманська модель зі збільшеним екраном.

Саме тому, обираючи смартфони від Samsung, варто звертати увагу на позначення літер, а також цифри, що знаходяться біля них. Чим більше цифра, тим сучасніша модель.

Компанія презентувала нові та досить незвичні телефони серії Flip. Це щось на кшталт старих розкладних телефонів, які складаються з двох екранів. Один з них гнучкий, а звичайний знаходиться біля камери. Якщо подивитися на лицьову сторону смартфона, то телефон здається звичайнісіньким. Проте якщо перегорнути його на іншу сторону, то можна побачити лінію згину. Саме по цій лінії відбувається складання телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сяомщік Показати IP 16 Вересня 2022 08:33
Пф. Треба не на циферки з буковками дивитись, а на софт і залізяччя(це важливо, якщо хочете, щоб пристрій стабільно працював + індивідуальщина, по типу екранів і тд). І ні, більші цифри вам про рік моделі нічого не скажуть. Є гелексі а12, а32, а52, вони всі одного покоління. Відкрию секрет самсунг теж закупає деякі речі, той же снепдрегон, чи медіатек.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus