USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Кватирко отримав заступників

14 Липня 2016 15:14
У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства призначили ключових працівників. Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Згідно наказів Державного агентства лісових ресурсів України, першим заступником начальника Волинського ОУЛМГ призначили Віктора Анатолійовича Сахнюка, заступником начальника ВОУЛМГ став Олександр Павлович Рибчинський.

До виконання посадових обов’язків заступники приступили 12 липня 2016 року.

Довідка:

Сахнюк В. А. народився у селі Підгаття Маневицького району. У 2008 Закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Лісове господарство», у 2014 році – Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

Трудову діяльність розпочав у Маневицькому держлісгоспі з квітня 2002 року із посади старшого майстра лісу Чарторийського лісництва. Працював у різних виробничих підрозділах ДП «Маневицьке ЛГ» на посадах помічника лісничого, лісничого, головного лісничого. В липні 2012 року переведений на посаду директора державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», де працював донині.

Рибчинський О. П. – уродженець села Хрінники Млинівського району Рівненської області. У 1979 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут за кваліфікацією «Інженер-механік», а в 2002 році завершив навчання в Українському державному лісотехнічному університеті за кваліфікацією «Інженер лісового господарства».

Трудову діяльність розпочав у 1979 на Миколаївщині. З вересня 1982 року розпочинає свій трудовий шлях у галузі лісового господарства Волині в Цуманському держлісгоспі – на різних посадах: завідувача ремонтно-механічних майстерень, начальника автоколони, начальника лісокомплексу, головного механіка, головного інженера, заступника директора із виробництва та збуту. Стаж роботи на керівних посадах – понад 12 років, зокрема свого часу очолював ДП «Колківське лісове господарство» та ДП «Ківерцівське лісове господарство». Нагороджений нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України».

В березні цього року призначений за конкурсним відбором на посаду головного спеціаліста-аудитора Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, де працював донині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 14 Липня 2016 15:25
АХАХА КОЛІСНИК FOREVER !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus