USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Київська компанія відсудила у Ратнівської РДА майже 200 тисяч

25 Квітня 2020 20:51
Київське ТОВ «Відновлення інженерних мереж» стягнуло з відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської районної державної адміністрації майже 200 тисяч гривень боргу за виконані роботи.

Про це йдеться у рішенні Господарського суду Волинської області.

Так, ТОВ «Відновлення інженерних мереж» звернулося з позовною заявою до господарського суду, в якій просить стягнути з відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської районної державної адміністрації 186 тисяч 438 гривень заборгованості, з них 155 тисяч 103 гривні заборгованості за виконані роботи, 27 тисяч 689 гривень пені та 3 тисячі 64 гривні відсотки.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що між ТОВ «Відновлення інженерних мереж» як виконавцем та відділом освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА як замовником було укладено договір про надання послуг. Згідно документу замовник доручає, а виконавець зобов`язується надати послуги з гідрохімічного очищення системи опалення в селі Комарове Ратнівського району.

Акт здачі-приймання робіт та довідка про вартість виконаних робіт підписані представниками обох сторін та скріплені печатками. Проте відповідач не оплатив у строки вартість виконаних робіт.

Проте суд задовольнив частково, відмовивши лише у стягненні тисячі гривень пені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus