USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Літаком, що впав у Непалі, керувала вдова загиблого раніше пілота

16 Січня 2023 23:07
Другим пілотом пасажирського літака авіакомпанії Yeti Airlines, що розбився в Непалі, була 44-річна Анджу Хативада. Її чоловік також був льотчиком, він загинув в авіакатастрофі 2006 року.

Про це у понеділок, 16 січня, повідомило агентство Reuters з посиланням на слова представника авіакомпанії Сударшан Бартаула.

«Її чоловік Діпак Похрел загинув у 2006 році внаслідок аварії літака авіакомпанії Yeti Airlines у Джумлі. Вона навчалася пілотуванню на гроші, які отримала зі страхування після смерті чоловіка», – розповів він.

За його словами, Хативада регулярно літала маршрутом між Катманду і Покхарою, де і сталася аварія. Сумарно вона провела за штурвалом літака понад 6400 годин.

15 січня у Непалі під час посадки розбився пасажирський літак. На його борту, за наявною інформацією, було 72 людини. На місці аварії рятувальники знайшли вже 40 тіл. А 29 особам вдалося вижити, наразі їх доправили до лікарень.

Додамо, що кадри авіакатастрофи потрапили на відео одного з пасажирів, який вів стрим посадки літака у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus