USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Лучан та гостей міста запрошують на святкування Дня молоді

10 Серпня 2023 20:05
12 серпня Україна відзначає День молоді разом із цивілізованим світом. Із нагоди свята Луцька міська рада, Департамент молоді та спорту спільно з друзями та партнерами підготували для лучан та гостей міста низку активностей різного характеру.

Про це повідомляє пресслужби міськради.

«Ми свідомі того, в який період ми відзначаємо свято. Ми знаємо скільки викликів щодня зустрічає наш народ, в тому числі – наша молодь, яка на рівні з іншими громадянами України стоїть на сторожі нашої свободи та незалежності. Дякуємо Вам за працю, захист, ідеї та їх втілення!

А 12 серпня запрошуємо лучан та гостей міста провести День молоді разом! Поспілкуватись серйозно на тему молодіжної політики та розвитку молоді, зануритись у світ молодіжної вуличної культури та спорту, отримати позитивні емоції та хоч на декілька годин дозволити собі безтурботність», – йдеться у повідомленні.

Афіша заходів

– 10.00 – кубок міського голови з пляжного волейболу (центральний пляж).

– 12.00-13.30 – панельна дискусія «Молодіжна політика в сучасних умовах: виклики, перспективи» (вхід в Центральний парк).

– 13.00-16.00 – алея активного молодіжного дозвілля (понад 20 локацій). Центральний парк (центральна алея та алея парасольок).

– 13.30-15.00 – творчі виступи талановитої молоді (танцювальні та вокальні патріотичні номери, виступи у жанрі дефіле, бойового мистецтва тощо). Вхід в Центральний парк.

– 18.30-20.00 – творчий акустичний вечір «Просто посиденьки» (Луцький міський молодіжний центр (колишній Іподром).

Вхід вільний. Проте під час проведення заходів для деяких партнерських організацій волонтерського спрямування усі охочі зможуть залишити свій донат!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радувець Ларіса Показати IP 10 Серпня 2023 21:18
А совість є у вас?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus