USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Лучанка здобула дві медалі на Чемпіонаті світу з середньовічного бою

4 Травня 2023 18:30
Лучанка Катерина Баран у складі української жіночої команди виграла срібну й бронзову медалі на Чемпіонаті світу з середньовічного бою IMCF International Medieval Combat Federation-2023. Змагання тривали чотири дні в замку Бельмонте в Іспанії.

Як розповіла бійчиня, у перший день чемпіонату змагалася в одиночній номінації «Алебарда» (сокира у дві руки), однак програла дівчатам із Молдови та США, інформує Суспільне.

«Вони сильні суперники, трошки не вистачило сил та концентрації на поєдинку, оскільки бій був в перший день чемпіонату. Ми приїхали о 5 ранку, а бої були о 10-тій. Але не засмучуюсь, здобула величезний досвід у цій номінації», – зазначила лучанка.
Протягом наступних днів, розповіла Катерина Баран, змагалася в складі української жіночої команди в номінаціях «3 на 3» (срібло) і «5 на 5» (бронза), де боролися з командами зі США, Фінляндії та Іспанії.

«У фіналі поступились фінкам. Але ми старались «вирвати» цю перемогу – було 5 сходів з фінками в фіналі, бо зазвичай все вирішується за 2-3 сходи. Один схід ми виграли, дві нічиї було та дві перемоги фінок. Проте це гідна поразка, фінки сильні суперниці», – каже лучанка.
Волинянка представляла Україну на Чемпіонаті світу в складі жіночої збірної. Усього на змагання поїхали шість бійчинь. Катерина Баран є бійчинею луцького клубу середньовічного бою «Айна Бера».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus