USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Лучани просять освітлити Вишків

20 Серпня 2015 18:00
Встановити мережу освітлення вулиць просять мешканці району Вишкова. Люди нарікають, що освітлюється лише центральна вулиця - Героїв УПА, а вже починаючи від Природничого ліцею світла немає взагалі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 20 серпня.

Як розповіла представниця ініціативної групи мешканців, на окремих вулицях ніколи не було освітлення. Тому йдеться не про модернізацію чи ремонт мережі, а, власне, її встановлення. Адже центральна вулиця - Героїв УПА - освітлюється, а починаючи від Природничого ліцею світла немає.

Поки невідомо, якою має бути загальна довжина мережі освітлення, і скільки на це потрібно коштів. А тому члени комісії вирішили дати протокольне доручення встановити метраж майбутньої мережі та вартість робіт. Лише після цього обранці луцької громади шукатимуть у бюджеті на 2016 рік можливості профінансувати проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2015 19:01
Вишків - це приватний сектор - нехай самі собі фонарі ставлять - хоть під очі..
Людмила до Лучанин Показати IP 21 Серпня 2015 00:47
Шановний! Я податки в міську казну плачу нарівні з усіма. Натомість в районі немає ні тролейбуса, ні аптеки, ні облаштованого дитячого майданчика - нічого з того, що мають інші лучани. А живу в будинку, в якому 8 квартир, на Вишкові. Ви, шановний, чим кращий за мене? У вас вже стоять "фонарі" під очима?
Вишковець Показати IP 20 Серпня 2015 20:29
Завжди Вишківці ходили і випрашували у міської влади, щоб для них щось зробили. Тільки нічого для нас не робив і не робить поки діючий депутат міської ради Корчук. Не раз до нього зверталися - результат нульовий. Не дозвонитися, не разу не звітувався перед виборцями, не одної зустрічі з виборцями, хоча перед виборами обіцяв, що створить громадську приймальню. Корчук брехун, якого потрібно ще пошукати!!! На ці вибори ніхто з Вишківців за Корчука голосувати не буде! Ганьба Корчуку!!! Слава Україні!
До Вишківця Показати IP 20 Серпня 2015 20:53
Знову буде ходити перед виборами і дурити всіх своїми обіцянками і просити, щоб його знову обрали депутатом. Геть Корчука! Ганьба Корчуку!!!
Dfcz Показати IP 20 Серпня 2015 21:15
Корчук нормальний дядько. То вже його опоненти почали поливати брудом. Вибори почалися. Він багато чого зробив. Усі вулиці освітити не можуть
Іра Показати IP 21 Серпня 2015 08:18
Корчук і правда щось робить. Нормальний дядько як пише Dfcz. Щоправда не для Вишкова, де його обрали депутатом, а на Рованцях, у нього там хата побудована. Багато разів звертались за допомогою люди із Вишкова до Корчука - результат 0,00. Нічого не зробив. Навіть світлофор на перехресті Ківерцівської не його заслуга!!! Прошу думати мешканців Вишкова на виборах, Корчук точно не буде представляти інтереси нашої громади. Минулого разу він виграв вибори, бо дав гроші на купола для побудови нової церкви, то й отримав підтримку. Хоча і з церквою теж не чисто, її будують вже багато років, грошей стільки пішло, а толку немає.
добряк Показати IP 21 Серпня 2015 11:39
вул Героїв упа та що паралельно центральної іде від ліцею і до кінця світла нема і асфальту нема,вул селищна також нема ні світла ні міліметра асфальту одні обіцянки вивод:батьки міста,депутати і дорожні служби-БРЕХУНИ,ЗЛОДІЇ і У**ДИ,бажаю що б вас скоріше порозганяли або посадили,це вам моє привітання з днем незалежності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus