USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Луцькі прикордонники знайшли у вантажному вагоні котрабанду цигарок із «маячком»

8 Жовтня 2020 16:32
Сьогодні прикордонники Луцького загону, оглядаючи вантажний потяг, виявили приховані тютюнові вироби. Потяг прямував до Польщі через залізничний пункт пропуску «Володимир-Волинський».

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Майже 1 300 пачок цигарок з українськими акцизними марками були ретельно приховані серед листового металу, який знаходився в одному з напіввагонів. І уже традиційно, що контрабандне куриво, яке слідує за кордон, їде з «маячком». Прикордонники виявили серед цигарок GPS трекер, який, власне, і був призначений для відстеження пачкарями руху товару та швидкого його виявлення з-поміж вагонів.

Зараз проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до організації незаконного переміщення цигарок, які прикордонники встановленим порядком передали співробітникам Держмитслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 8 Жовтня 2020 20:06
Якщо є українські акцизні марки, верніть людям ПДВ. Для того і маячок поставили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus