USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Луцькі дітлахи зацікавилися фестивалем «БО». ФОТО

17 Листопада 2012 13:10
Маленькі лучани стали глядачами кінофестивалю «БО». Для них у Луцьку показали польський мультфільм.

Про це «ВН» повідомила директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.

У центральній міській бібліотеці для дітей відкрилась країна польських фільмів та мультфільмів для маленьких глядачів в межах II польсько-українського кінофестивалю «БО».

Нагадаємо, що бібліотека приймає гостей кінофестивалю уже не вперше. Цьогорічна співпрацю з проектом особлива тим, що для дітей цього разу створять окрему програму, до якої увійдуть польські фільми та мультфільми.

Першими відвідувачами дитячої частини фестивалю стали читачі бібліотеки та учні 4-В луцької ЗОШ №15.



Захід розпочався ознайомленням відвідувачів з короткою інформацією про Польщу та книгами польських авторів, які є у фонді дитячої бібліотеки. Зрештою, на екрані з'явився мультфільм «Пригоди ельфів».



«І українські, і польські діти однаково сміються і радіють», - зауважила Ніна Бочарова. Директор бібліотеки переконана, що луцькі глядачі без перекладачів розуміють мову дитинства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus