USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Луцький хлібокомбінат має нового керівника

14 Серпня 2014 12:51
Виконувачем обов’язків директора на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2 призначили Олександра Вовка. Інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на посаду керівника підприємства намагаються призначити людину за квотним принципом. Окрім того, через затягування призначення тимчасового виконувача обов'язків керівника Луцького КХП №2, ускладнюється ситуація з нестачею борошна на Волині.

Відповідний наказ підписали ще 8 серпня. Олександр Вовк у 2007 році закінчив Луцький національний технічний університет. Останнє місце роботи - працював помічником народного депутата України, - повідомляють у прес-службі міністерства аграрної політики та продовольства.

Нагадаємо, нещодавно на Луцькому комбінаті хлібобулочних продуктів провели ревізію, під час якої виявили недостачу майже у 30 тисяч тонн зерна і понад тисячу тонн - зернової продукції. Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження відносно посадовців Держфінспекції та Державної інспекції сільського господарства у Волинській області, які неодноразово у 2014 році перевіряли фактичну наявність зерна та продуктів на комбінаті хлібопродуктів Волині, однак нестачі не виявляли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
234 Показати IP 14 Серпня 2014 12:55
а якого депутата обслуговував? карти на стіл
точно не знаю до 234 Показати IP 14 Серпня 2014 12:59
Мирного чи Вітіва
Інсайдер до 234 Показати IP 14 Серпня 2014 18:28
Точно знаю, що єдиний критерій за яким обирали кандидата на цю посаду - щоб не крав. Коли в країні починаються реальні зміни купка архаїчного маргінезу хоче опоганити все і вся, о і взялись за Вовка. Але собаки гавкають, а караван іде. А що до КХП - то підприємство тепер розвиватиметься поза тіньовими схемами і даватиме прибуток державі.
Володимир Показати IP 14 Серпня 2014 13:26
Це просто п...ць. Слова не міг сказати, коли навчався в ЛДТУ. Вибрався на верх дякуючи Тягнибоку по родинних зв"язках. Ледар і брехун. Останній раз коли його бачив то пачку від"їв, що не промахнешся. Будинок забрали за кредит в банку. Помічник депутата.
заздрісному до Володимир Показати IP 14 Серпня 2014 13:51
а тебе жаба душить, інфа недостовірна. В його то молоді літа, а вже далеко не бідна людина.
Володимир до заздрісному Показати IP 14 Серпня 2014 13:59
Це не заздрість. Це факти. Ставлять його на кабанчика.
Друг до Володимир Показати IP 14 Серпня 2014 14:07
Повністю підтримую Володимире,але ще від себе хочу сказати пару слів.КХП недорахувався 31-ї тис.тон,то з тим директором Вітів і Собуцький на КХП всі засіки повімітають.Ніяким помічником він не був,а працював в КП "Луцькреклама",якимось клерком.Але ж в "білому домі" на Київській площі яка сила Вітіва сидить:Кудрявцев,Собуцький і головний ідеолог волинських свободівців Пирожик!Ось так Вовк став Бараном.
Василь до Друг Показати IP 14 Серпня 2014 19:53
за всі часи існування КХП такої недостачі як при Москвичу не було ніколи, а ви подивіться ,які хати повистроювали деякі працівники цього КХП, невже за ЗП.Надіюсь з приходом Вовка лазєйка закриється і всі будуть покарані.
Володимир The great до Володимир Показати IP 14 Серпня 2014 18:37
Володимир, коли він вчився в ЛНТУ - тобі вже було років 35 і з того часу в твоєму житті нічого не змінилося - ні в моральному, ні в матеріальному плані. Ледар і брехун - це твоя характеристика. І ти це знаєш не гірше ніж я - доказ цьому твій коментар. Раджу тобі вилізти з-під жінчиної спідниці і зрозуміти, що навколо прекрасний, повний можливостей світ, де люди можуть досягати чогось виключно через свої здібності, а не по родинним зав'язкам - як ти.
Світлана Показати IP 14 Серпня 2014 13:55
працювала з ним неодноразово, завжди вирішував складні проблеми. Має бізнесову чуйку -а це не кожному дано, і не боїться приймати самостійно рішення.МОЛОДЕЦЬ Олександре- плюй на тих, хто тобі заздрить, я за тебе рада
Podryga Vovka до Світлана Показати IP 14 Серпня 2014 14:51
ta tu mabyd i pro jogo inshy xvatky znaesh ??? mabyd spodobalosja sho tak jogo zachushaesh .....
лучанка Показати IP 14 Серпня 2014 14:06
ото довели КХП до ручки, вкрали знов в держави, а значить і у нас з вами...щей такими масштабами....знов немає винних?????????
Віталій Показати IP 14 Серпня 2014 18:11
Хотів би відповісти всім тим заздрісним "баранам", що не мають іншої роботи, як писати огидні відгуки про хлопця. Я разом з нам стояв під кулями на Майдані, коли шановні панове дописувачі були невідомо де, а він попав під дубиняки беркуту - отримав по голові і свідомість втратив. Написати звісно все можна - І-нет все витримає, але людей надурити вам все-одно не вдасться, бо циплят, як то кажуть, по осені рахують. Єдине за що Саші зараз дорікають, так це за чесність, бо добре знають, що всі схеми на КХП прикриються, от і спускають всіх собак, що пошвидше його спекатись і дорватись до кормушки. Мене дивує невихованість і жовчна заздрість тих людей, які обговорюють зовнішній вигляд хлопця чи видумують якісь неіснуючі факти біографії - ви що подуріли мужики? Так, він не тростинка - за вітром не ходить і не Цицерон, зате він чудовий менеджер і справжній козак - з честю, гідністю і добрим серцем. Чого всім бажаю. Слава Україні!
Я Показати IP 14 Серпня 2014 18:44
Чесний з свободою не буде шури- мури водити, і поставили його явно не керувати, а касу брити. Побачимо як він виплатить зарплату, податки і так далі, чекати не довго.
Віталій до Я Показати IP 14 Серпня 2014 19:00
Це ти скажи 20 родинам свободівців з Небесної Сотні, рідні яких полягли за Україну...
Я Показати IP 14 Серпня 2014 18:46
А майдан це далеко не показник, там гопоти було більш ніж свідомих людей.
Віталій до Я Показати IP 14 Серпня 2014 18:58
Це ти мабуть переплутав гопоту з Майдану з тою, яку ти бачив в Маріїнскому парку на проплачених мітингах ? Відповідаю - це різні речі, от якби ти пройшовся б вниз вул.Грушевського, метрів 800 вниз - побачив би - там стояв щирий український народ, готовий віддати життя за батьківщину. Одним з них був Саша Вовк. Справжні майданівці не дадуть збрехати, що ніякої гопоти на Майдані не було, а те, що люди не мали часто де помитись чи відпчити - це правда.
Петро до Я Показати IP 14 Серпня 2014 18:59
а чого ж ти там не був?як не показник Майдан -змели хабарницьку владу , ти що ідіот.???
Саша Показати IP 14 Серпня 2014 21:47
цей супер герой пшеницю від вівса відрізнить?
Бармалєй Показати IP 14 Серпня 2014 22:11
Критерієм відбору на посаду була близкість до народних депутатів?Як там, пироги пече сапожнік, шиє чоботи пірожнік.
Я до Петро Показати IP 15 Серпня 2014 12:34
був я там, Петре, в рази більше ніж ти
я до Віталій Показати IP 15 Серпня 2014 12:37
я був по іншу сторону барикад, і на відміну від тебе не бачив хто в Маріїнському був

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus