USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Луцький маршрутник-«автоандон» втік від муніципалів

15 Листопада 2017 20:09
Водій маршрутки № 151 залишив автобус на газоні, а коли до нього звернулись муніципали, то швидко вискочив з автобуса і втік.

Про це Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради повідомляє у Фейсбуці.

«Це водій маршруту №151 «Луцьк – Лище». Він здійснив паркування автобусу на зелених насадженнях біля будинку по пр. Відродження 41. Поруч була велика пуста парковка.

Після того, коли побачив, що до нього йдуть муніципали і фотографують, вискочив з автобуса і побіг за будинок, не виключивши світло в салоні і не зачинивши двері.

Ось вам культура. Ось вам людина», - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хехъ Показати IP 15 Листопада 2017 20:16
таких "андонов" почти в любом дворе найдете
їван Показати IP 15 Листопада 2017 21:06
Він коли побачив, шо до нього патруль прямує,- то може людина так злякалася, шо з переляку вср@лася. Якось невдобно стало з поліцією в такому вигляді говорити. От і побіг в шафі чисті штани шукати. Тре було почекати, мо за троха вийшов би.
Лучанин Показати IP 15 Листопада 2017 21:57
І що далі? Втік і все? Поліція була викликана, протоколи були складені, діло передане в суд для сплати штрафу? Можна всім так тікати чи тільки маршрутчикам?
ТАНЬЧА. Показати IP 15 Листопада 2017 22:29
КОЛИСЬ КОРИСТУВАЛАСЯ ЦІЄЮ МАРШРУТКОЮ. ВОДІЙ НЕ ТІЛЬКИ БОЯГУЗ, А ЩЕ РІДКІСНЕ ХАМЛО. ПОТЕРПАЛИ ВІД ЙОГО КРИКІВ ТА ПРИНИЖЕНЬ І СТАРШІ ЛЮДИ І МАЛІ ДІТИ....
я Показати IP 16 Листопада 2017 08:19
Таких водіїв пів Луцька.Вчора спускалася від драмтеатру по вул.Б.Хмельницького.Мало того,що біля будинку,який на повороті,повністю парканом перегородили тротуар.І ти маєш виходити на проїжджу частину і тулитися до того паркану,бо ж поворот,не дай Боже водія "занесе".Так вчора ще якісь "автоандони"вліпили за поворотом прямо на дорозі свої два буси.Впритул до паркану.Щоб ті буси оббігти-довелося на зустрічну вибігати,бо ж і назад не підеш-вискочиш з-за повороту під машину.Дітки з школи йдуть-вибігають на проїжджу частину!Отакі от водії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus