USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Луцький забудовник ЛДБК: досвід та інновації задля комфортного майбутнього*

7 Серпня 2020 14:04
Будівництво – це не просто цегла і цемент. Це цілий процес, до якого залучені сотні фахівців з різних галузей. Це вміння бачити на безлюдній ділянці цілі мікрорайони. Це вміння проектувати майбутнє і втілювати його в життя.

Будівництво починається не з фундаменту і навіть не з котловану. Геодезисти і проектанти, архітектори та інженери невтомно працюють, коли новий будинок перебуває лише на стадії задуму, а перед очима - лише голий ландшафт.

Уже на цій стадії фахівці мусять прораховувати можливі ситуації, які виникнуть не лише під час будівництва, а й пізніше, під час експлуатації житла, коли будинок вже буде заселений. Скажімо, що рівень ґрунтових вод не вплине на те, що в підвалі стоятиме вода, або ж нестійкі ґрунти не призведуть до тріщин.
Але ми пішли далі і намагаємось передбачити ще й потреби наших мешканців. І це не каналізація чи електрика, що апріорі має бути в кожному будинку. Ми дбаємо і про облаштування прибудинкової території, щоб мешканці тішилися красою свого двору, ми влаштовуємо вуличні тренажери для занять спортом, щоб клієнти дбали про своє здоров’я, ми замовляємо встановлення системи відеонагляду, щоб наші мешканці завжди себе почували в безпеці.
Ще на стадії проекту ми уявляємо, як через кілька років будинки вже повністю заселені, як у дворі лунає дитячий сміх, вранці всі заклопотано поспішають на роботу, а ввечері повертаються додому розслаблені і впевнені, що відпочинуть в комфортних умовах.

Компанія ЛДБК, вирішуючи завдання збудувати комфортне житло, працює на майбутнє: ви ще навіть не подумали, що це вам пригодиться згодом, а ми вже про все подбали. Ми піклуємося про безпеку дітей, які тут мешкатимуть, про те, щоб вони мали доступ до якісної освіти, мали можливості яскраво і з користю поводити своє дозвілля, зростали в здоровому навколишньому середовищі. Саме тому наш ЖК «Caramel Residence» має таке вигідне розташування: біля шкіл, садочків, поруч із парком.

Ми намагаємось будувати житло майбутнього, спираючись на досвід і впроваджуючи інноваційні підходи. Ми утеплюємо фасади так, щоб було легко економити на енергоносіях, ми не ставимо панорамні вікна, щоб мешканцям не дошкуляли тепловтрати і протяги, ми встановлюємо дорогі якісні котли, щоб економити кошти власників квартир у майбутньому, ми ставимо надійні двері, щоб люди в своїх оселях почувалися в безпеці. Ми утеплюємо фасади пінополістиролом 15 см та встановлюємо автономну систему опалення задля того, щоб клієнти в майбутньому економили та менше витрачали коштів на опалення та водопостачання. Адже енергоносії постійно дорожчають, а в наші будинки теплі. Ми максимально готуємо квартири до ремонтів, щоб довелося менше витрачати. Ми використовуємо лише природні екологічні матеріали: червону керамічну цеглу, піщано-вапняні суміші, а не гіпсові, бо дбаємо про здоров’я наших клієнтів.
Ми не цураємося новинок і постійно вдосконалюємось, шукаємо найкращі та найнадійніші матеріали від сертифікованих постачальників.

За час нашої роботи ми отримали репутацію надійного забудовника, якому довіряють. У нас жодного разу не виникло питань з документами чи здачею будинку. Ми не полишаємо наших клієнтів навіть після вручення ключів і оформлення майнових прав та всіляко їм допомагаємо й консультуємо. Ми цінуємо довіру кожного клієнта і прислухаємося до їхніх побажань.

Колектив Будівельної компанії ЛДБК вітає усіх причетних з Днем будівельника. Нехай у ваших оселях завжди буде тепло, лунає сміх і панує щастя та достаток!


За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus