USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Луцький стадіон відвідав польський консул

24 Вересня 2013 16:54
На головну арену луцької «Волині» завітав консул Генерального консульства Республіки Польщі в Луцьку Кшиштоф Савіцький. Дипломат приурочив візит на «Авангард» до 80-ї річниці найбільшого стадіону області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКИЙ СТАДІОН СВЯТКУЄ 80-РІЧЧЯ. ФОТО

Консул разом із генеральним директором ФК «Волинь» Євгенією Жуховицькою пригадали основні віхи історії «Авангарду», зокрема той факт, що арена постала у 1930-ті роки завдяки старанням тогочасної польської влади, у віданні якої були волинські землі. Повідомила прес-служба луцького клубу.

Гендиректор «Волині» розповіла про перспективи розвитку стадіону і, зокрема, реконструкції. «На разі, ми виробляємо проект генеральної реконструкції стадіону, який, сподіваємося, задовольнить усі вимоги стосовно сучасних спортивних споруд. До речі, щодо історичної складової змін на «Аванграді», то нею стане відновлення арки, яка колись була входом на стадіон з боку сучасного Меморіалу Слави», - розповіла Євгенія Жуховицька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus