USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мати, яка довела до смерті доньку, живе, як і жила

11 Липня 2012 10:45
Жінка, яка через пияцтво довела до смерті власну тримісячну дитину, продовжує жити, ніби нічого не трапилося.

Про це пише Ніна РОМАНЮК в «Україні молодій».

У сільській раді села Запілля розповіли, що чоловік її поїхав на заробітки, а вона і далі випиває.

«На їхньому кутку зібралася компанія, ще одна подібна сім’я приїхала, от вони собі й гуляють. А що їй суд? Вона впевнена, що її не посадять, бо в неї ще троє дітей малолітніх. Кому вони будуть потрібні? Якби ж то вона одна така була. Гроші мають, от і п’ють», ‒ розповіли у сільраді.

Сільський голова Микола Біднюк вважає, що держава, надаючи фінансову допомогу матерям після народження дитини, часто робить ведмежу послугу.

«Дитячі гроші» їх геть розпаскудили. Не треба ні про що думати ‒ тільки чекай державну подачку. Навіть нормальні сім’ї, які раніше господарку вели, тепер позбували все й вдарилися у пиятику. Як можна жити в селі й не тримати корови, не саджати городів, не обробляти полів? Колись уявити цього не можна було», ‒ обурюється він.

Каже, що тепер це ‒ звичайне явище. «Я не кажу, що гроші не треба платити. У нормальних сім’ях вони йдуть за призначенням. Але треба якось диференційовано підходити. Якщо родина пиячить, не доглядає дітей належним чином, мусить бути механізм, який би дозволяв позбавляти її державної допомоги. Тоді, може, соціальні служби мали б купувати на ці гроші дітям їжу, одяг, а не щоб батьки все пропивали», ‒ додав сільський голова.

Сільська громада ніякого впливу на таких матусь теж не має. «Не буду ж я гарапою їх по спині виховувати, не маю права», ‒ нарікає Біднюк.

Нагадаємо, горе-матір у Любомльському районі довела свою тримісячну доньку до смерті. Щодо неї порушили кримінальну справу, яку потім передали до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тата Показати IP 11 Липня 2012 11:29
А соціальні служби шевеляться тільки, коли станеться щось страшне...забирати діток в такої ****** треба, не чекаючи, поки з голоду будуть вмирати...
L Показати IP 11 Липня 2012 11:45
Дурна держава - допомагає в основному тільки бидлу, щоб воно плодило собі подібних.
мама Показати IP 11 Липня 2012 18:32
допомога обовязково потрібна, а з сучасними цінами це не такі і великі гроші. Ліжечко - 500 грн. коляска - 8о0 грн. дитяча суміш - 60 грн. за коробочку, а дитячий одяг.. на ціну гляньте. Штраф накладати на тих хто використовує гроші не за призначенням. Держава не дурна, дурень той хто не вміє використати ті гроші належним чином. Соціальні служби хай працюють. Той же самий голова сільради і фельдшер. Де патронаж такоі сімі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus