USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Довела тримісячну доньку до смерті

22 Травня 2012 10:33
Горе-матір довела тримісячну дитину до смерті. Відсутність догляду та нездоровий спосіб життя матері призвели до трагічних наслідків. Проти нерадивої жінки порушили кримінальну справу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Так, Любомльська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу щодо жительки села Запілля. Пояснюють злісним невиконанням нею обов’язків по догляду за дитиною. Це, мовляв, спричинило смерть тримісячної дівчинки.

Як розповів заступник прокурора області Сергій Масалов, перевірка, проведена Любомльською міжрайонною прокуратурою, встановила, що нерадива матір зловживала спиртним і до, і під час вагітності.

Дитина народилась із складними вродженими захворюваннями і потребувала материнської уваги та постійного медичного догляду, зокрема, правильного та повноцінного харчування.

Проте, забравши маленьку з лікарні, жінка і далі пиячила, витрачаючи кошти, які отримала при народженні дитини, на горілку. Вона обмежувала дівчинку в харчуванні, необхідному одязі, створила несприятливі побутові умови для проживання в будинку, де вони мешкали.

Коли дитина захворіла й потрапила до лікарні, мати через тиждень наполягла, аби її виписали додому, і проігнорувала рекомендації районних лікарів щодо необхідності подальшого лікування в області.

Від отриманих захворювань дихальних шляхів тримісячна дитина померла. Синдром «скаліченої дитини», - так назвав судмедексперт материнську «турботу», яка призвела до фатальних наслідків.
Тепер жінці за вчинення злочину, передбаченого статею 166 Кримінального кодексу України загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталка Показати IP 22 Травня 2012 11:04
жах...
Я Показати IP 22 Травня 2012 11:40
А ВИ ДЕ БУЛИ ТРИ МІСЯЦЯ ПОСПІЛЬ МАТИ ПИЯЧИЛА, НЕ ДОГЛЯДАЛА, А ДЕ БУЛА ВЛАДА, ЯКА ЗАЙМАЄТЬСЯ ТИМ, ЩО КОНСТАТУЄ ФАКТ І ПРИТЯГУЄ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. А ЯКБИ ВИ БУЛИ НА МІСЦІ ТОЇ ДИТИНИ, ЧИ ВЛАШТУВАЛИ Б ВАС ПОЯСНЕННЯ ТА ПОРУШЕННЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ, ЯК КОНСТАТАЦІЯ ФАКТУ . НІБИ ЖІНКА ЖИЛА У ГЛУХОМУ ЛІСІ І НІХТО ЦЬОГО НЕ БАЧИВ..
односельчанка Показати IP 10 Серпня 2012 13:57
Чому батьки й досі не покарені?В селі є багато таких сімей,хоть вони боялисяб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus