USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Мер Нововолинська Сапожніков одужує після тяжкої пневмонії

29 Березня 2016 09:48
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков переніс ускладнення від пневмонії. Чутки про хворобу спростували у Нововолинській центральній міській лікарні. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що очільник шахтарського міста в реанімації. Тоді головний лікар Нововолинської ЦМЛ Віктор Мороз підтвердив, що пан Сапожніков перебуває в лікарні. Однак, назвати відділення відмовився: "Це закрита інформація". Водночас у реанімаційному відділенні на запитання голови ГО «Україна + Польща» Анатолія Бідзюри коротко поінформували: "Так, у реанімації, а все інше — лікарська таємниця".

Наразі міський голова перебуває вдома.

"З Віктором Сапожніковим усе гаразд. Він переніс ускладнення від пневмонії, лежав у реанімації. Нічого страшного тут немає", - повідомляє джерело.

Наразі міський голова Нововолинська продовжує хворіти, але вже вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 10:16
просто ховається від суду *андон
Максим Показати IP 29 Березня 2016 10:57
Навпаки міцного йому здоров"я, бо зі всіх волинських політиків це людина ,яка викликає повагу, а таких в нас одиниці
Аноніму Показати IP 29 Березня 2016 11:06
Від якого суду? Його ніхто не судить
Анонім до Аноніму Показати IP 29 Березня 2016 14:09
було було тут в новинах http://www.volynnews.com/news/society/sud-za-pozovom-do-mera-novovolynska-vidbudetsia-v-ivanychakh/
Аноніму до Анонім Показати IP 29 Березня 2016 15:46
А чому від цього суду ховатися? Це ж не кримінал. Будь хто може подати позов на мера або міську раду. Таких судів дуже багато. Я впевнений, що мери навіть не ходять на такі суди, а посилають спеціалістів з юридичного управління або адвокатів.
ФигВам Показати IP 29 Березня 2016 13:50
А то, что за это же время на Волыни от пневмонии умерло 17 человек - ничего? Просто у них денег на лечение почему-то не оказалось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus