USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Мешканці Привокзального погрожують бабусі самосудом

2 Червня 2017 12:29
Мешканці району Привокзальний у Луцьку погрожують самосудом бабусі, яка на дитячому майданчику вигулує двох собак. Ті, відповідно, справляють природні потреби на очах у дітей і їхніх батьків, і в місцях забав для малечі.

Про це у Фейсбуці написала лучанка Людмила Федорчук.

«Крик душі! Привокзальний район міста, вул.Арцеулова, 5. На дитячому майданчику зріла бабуся вигулювала 2 собак, одна з яких справила природні потреби прямо тут. На моє запитання, чому вона вигулює собак і вони випорожнюються там, де гуляють діти, відповідь, чесно кажучи, шокувала. Пряма мова бабці:«Сюда виходят мои окна (тобто на дитячий майданчик). Я плачу 150 гривен за прибудинкову територію и пусть мои собачки где хотят там и какают». Як вам така відповідь сивочолої жінки?» - йдеться у дописі лучанки.

Обурена вона звертається до депутатів, поліції, щоб ті застосували міри покарання згідно чинного законодавства.

«Бо буде самосуд. Молоді батьки вже просто стримують себе, але коли мова йде про безпеку власних дітей, то, повірте, кожна мама здатна на все аби захистити своє дитя!» - пише пані Людмила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
59 Показати IP 2 Червня 2017 13:57
Заставити з"їсти какашки. Жорстоко? Так! Але інакше не навчиш.
Andrew Показати IP 2 Червня 2017 14:05
Штрафанути(гадять, без намордників і т.д.) бабу декілька разів, от і подумає над новим місцем для вигулу.
і сміх і гріх Показати IP 2 Червня 2017 14:06
На конякіна взагалі не подвір’і дитячі майданчики, а притулок тварин. Стільки собак напевне ні в одному подвір’ї нема. Там собаки справляють свої нужди в пісочниці і нема ні одного живого місця, де б не було фекалій. Але якщо батькам подобається, щоб їхні діти порсались у ексрементах їх же домашніх тварин, то хто їм лікар. А тут одна бабусі і самосуд)
121 Показати IP 2 Червня 2017 14:09
Ну і де муніципали з патрульною поліцією???? Скільки протоколів ви склали за вигул собак без намордників???????? в нас лише кожен десятий собачатник вдягає його, а чому, бо ви ні...іга не робите. якби штрафували то всі одягали намордника. висновок простий - патрульна поліція ще хоч щось робить, а муніципали - ДАРМОЇДИ, які тільки на ринку вміють бабок ганяти! Шановні лучани, щирі українці, так у Луцьку дійсно проблема з місцями вигулу собак, але вигулюйте песиків не на дитячих майданчиках!!!!!!!!!!!!!!!!
Лучанка Показати IP 2 Червня 2017 14:20
Це проблема не лише Привокзального.....З цим потрібно боротися муніципалам,штрафами.Раз заплатять,другий подумають..
11 Показати IP 2 Червня 2017 14:21
А якщо там дворняжка справить нужду на майданчику . Вона що песика повісить чи що ?потрібно старших людей поважати .
До 11 до 11 Показати IP 2 Червня 2017 20:47
Треба поважати, та , мабуть, і їй дозволити справляти потреби на дитячому майданчику за 150 гр.
112 Показати IP 2 Червня 2017 21:40
Чому нікого не хвилює де справляють нужду безпритульні собаки? Прочитала коментарі і просто в шоці. Коли всі стали такими злими? Самосуд над бабусею ? Штрафи за собаку без намордника ? Чому я маю одягати намордника на свою собаку коли поруч буде бігати пара псів без господаря. І зрештою чому нікого не цікавить ДЕ можна у Луцьку спокійно вигуляти свого пса? Нехай мерія виділить адаптовану зелену зону для собак виловить всіх безпритульних тварин і тоді такі питання відпадуть самі собою. Нормальний господар за нормальних умов прибере за своїм псом.
211 до 112 Показати IP 2 Червня 2017 22:13
якщо Ви така СПРАВЕДЛИВА то читайте уважно ст.154 КУАП "Порушення правил тримання собак і котів", там як раз написано як Ви свого песика маєте вигулювати - В НАМОРДНИКУ. і Ви правильно підмітили, що НОРМАЛЬНИЙ господар прибере за своїм улюбленцем. а коли стара на зауваження реагує тим що вона платить за утримання прибудинкової території і тому її собаки будуть гадить там де вона схоче, то це натуральне БИДЛО і не хай вона в літах, це для неї не виправдання і не помякшуюча обставина.
Наталя до 112 Показати IP 2 Червня 2017 23:42
Та баба натравлює собак на діток(на мого синочка, і не тільки) і ще й мило посміхається, коли мама чи тато ловить дитину на руки, щоб не покусали! Обмазує гойдалки смальцем, щоб діти на майданчику не гуляли! Одного дня пофарбавали мами майданчик, а вона облила гойдалки розчинником! А коли робиш зауваження на рахунок собак, відповідь вбиває: "це майданчик не для дітей, а для собак, і вигулюйте своїх дітей у себе на балконі." Це по вашому нормально???
112 до 211 Показати IP 3 Червня 2017 09:17
Прочитала я уважно ст 154 . І в мене залишається питання: де у Луцьку місця для вигулу собак? Я не проти дотримуватись закону. Але для цього повинні бути хоч якісь умови. Я впевнена що як тільки у Луцьку буде місце для таких господарів як я. То ніяких питань з дитячими майданчиками не виникне . Правда крім того треба виловити ще всі безпритульних тварин. Знаєте у мене був дуже не приємний випадок, коли я вигулювала свого пса . Погуляти нам не має де , тож ми зайшли на територію державного закладу( там проводять гуртки для дітей) це був вихідний день дітей не було а ось адміністрація працювала. І як тільки мене побачили , вибігла дуже зла жіночка і попросила мене піти . Звісно я забрала свого собаку і коли вже виходила , побачила біля їхніх вхідних дверей тарілки з недоїдками для безпритульних собак. Мені навіть по дорозі зустрілась пара таких псів. Аж смішно тоді стало, мій пес має всі щеплення , він чистий і не агресивний і саме головне я несу за нього юридичну відповідальність і він не має де побігати а пара бродяг можуть спокійно там гуляти їх ще й там нагодують. Складається враження що для лучами проблема не собака а господар.
211 до 112 до 211 Показати IP 3 Червня 2017 15:23
я Вам за місце вигулу нічого не писав, так як це проблема всього міста. можна просто по людські не гуляти на дитячих майданчиках. я вірю що Ви про свого улюбленця дбаєте і зробили всі щеплення. але є одне але. у собак є набір глистів, які для собак НОРМА, а для людини вони шкідливі, а тим паче для маленьких діток, які все тягнуть до рота. і коли дитинка починає вночі кричати від болю і не може сказати що їй болить, - то тоді хочеться волосся собі на голові вирвати. І тоді повірте що ми таких бабусь згадуємо далеко не добрим словом.
112 до Наталії Показати IP 3 Червня 2017 09:25
У мене теж є дитина. І коли людина ( вік не має значення) робить з твоєї дитини мішень, то це явно не нормально. Але самосуд? І що ви їй зробите ? Поб'єте? Вона явно не здорова. І бистріше за все їй необхідна кваліфікована медична допомога. Варто в швидку дзвонити і викликати психіатричну бригаду.
Він Показати IP 3 Червня 2017 09:38
Бабці ніхто не погрожує Бог їй суддя. А от псів відвеземо в притулок. В нашому дворі дуже багато власників із собаками але ніхто не позволяє собі таке неподобство. Бабця має право на утримання псів це право кожного але наші діти теж мають право на безпечне життя та прогулянку.
Тамара. Показати IP 3 Червня 2017 10:26
Тикнути бабцю ротом в собачі ка**шки ,більше робити так небуде, я так котику зробила ,помогло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus