USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

МВС назвало версії вибуху автомобіля в Києві

11 Вересня 2017 07:00
У МВС України розглядають три основні версії вибуху автомобіля в центрі Києва, внаслідок якого загинув громадянин Грузії Алі Тімаєв, відомий як Тимур Махаурі.

Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко в ефірі каналу 112 Україна.

"Версія перша – це могло бути пов'язано зі спецслужбами РФ або з кадирівськими спецслужбами, які є доволі самостійними... Ще дві версії – це "кримінальне з'ясування стосунків" та міжособистісні взаємини", - заявиви він.

Нагадаємо, що внаслідок вибуху авто у центрі Києва, який стався увечері 8 вересня, загинув член чеченського добровольчого батальйону імені Джоахара Дудаєва Тимур Махаурі. Також під час вибуху постраждала модель Наталія Кошель, яка була обличчям бренду Dior. Їй загрожує ампутація ноги.

За фактом вибуху автомобіля відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Однак в поліції мають намір перекваліфікувати справу на ст. 258 КК України (терористичний акт).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus