USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Балі хочуть пускати лише багатих туристів

20 Вересня 2021 07:40
Влада Індонезії хоче обмежити в’їзд на острів Балі для бюджетних туристів.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на thebalisun.com.

Так, міністр-координатор з морських справ та інвестицій Лухут Бінсар Панджайтан заявив, що Балі не дозволить бюджетним туристам відвідувати острів після скасування коронавірусних обмежень.

«Ми будемо прагнути до якісного туризму на Балі, тому ми не дозволимо в’їзд тим, хто хоче відпочити бюджетно, як тільки план відновлення коридору для міжнародних мандрівників буде офіційно введено в дію в найближчому майбутньому», – сказав Лухут під час свого візиту на Балі.

Чиновник зазначав, що Балі почне відновлювати туристичний потік після того, як покращиться ситуація із коронавірусом. При цьому пускатимуть лише мандрівників із обраних країн, де є позитивна динаміка із відсутності хворих на COVID-19. Водночас мандрівників зобов’яжуть встановити спеціальний додаток та використовувати його для входу в заклади харчування, торгові центри та інші популярні серед туристів місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
В . Показати IP 20 Вересня 2021 09:13
Тоже мне цацы хотят они кому на ваше Бали.Будите сидеть на пальме и есть бананы
ВІРУС Показати IP 20 Вересня 2021 10:43
В ГАРАЗДЖІ В ЛІС СКОРО ТІЛЬКИ БАГАТІ ЗМОЖУТЬ ЗАЙТИ.
Роман Показати IP 22 Вересня 2021 13:27
Бали рай для бомжей. Но если им запретить там отдыхать то местные станут ещё беднее.. Там и так все отели пустые изза ковид запретов.. Сняли бы запреты на въезд. Приехали бы туристы.. Цены поднялись. Бомжи бы сам уехали... Чиновник это идиот... Независимо от страны и национальности..
Роман Показати IP 22 Вересня 2021 13:33
У нас тоже чиновники всё нам запрещают.. Мы же как дети малые.. Только дай нам волю.. Вот и возяться с нами.. Что нам смотреть, с кем дружить, как кому говорить.. Декоммунизацию надо начинать с дедибилизации.. И начинать надо каждому с себя..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus