USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На гірськолижному курорті в Росії зійшла лавина і знесла будинки, 3 людей загинули

9 Січня 2021 09:29
В районі гірськолижного курорту в російському місті Норильськ (Красноярський край) зійшла лавина. Під товщею снігу опинилися курортні будинки з людьми. Троє людей загинули.

Як передає ТСН, інцидент стався ввечері 8 січня, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на пресслужбу МНС РФ.

Станом на 23:00 зазначається, що снігом засипало шість будинків. В одному з них перебувала сім’я з чотирьох людей: двоє дорослих і двоє дітей. Пізніше повідомили, що їх знайшли живими. Крім цього, ще двоє людей відкопали себе самотужки.

До місця події направлено 200 співробітників Сибірського регіонального пошуково-рятувального загону МНС Росії і 18 одиниць техніки. За даними керівництва курортного комплексу, лавина накрила територію в 300 кв. м. Як повідомляє інформагентство ТАСС, існує загроза повторного сходження лавини.

Гірськолижний комплекс «Гора окрема» існує від 1960-х років. На курорті обладнані сім спусків, що мають різну ступінь складності. Протяжність найдовшої траси становить близько 1,5 тис. метрів.

Внаслідок сходження снігової лавини в районі гірськолижного курорту в Норильську загинули три людини. Під сніговими завалами рятувальники знайшли тіла 36-річної жінки, її півторарічної дитини, а також тіло чоловіка, повідомляє ТСН з посиланням на Інтерфакс.

«Тільки що було виявлено ще одне тіло – півторарічну дитину», – повідомив учасник пошукової операції. Також до лікарні у тяжкому стані доправили 14-річного підлітка, який є сином загиблої жінки. Ще один постраждалий, дорослий чоловік, у стані середньої тяжкості відмовився від госпіталізації.

Крім того, прокуратура Красноярського краю організувала перевірку за фактом сходження снігової лавини. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом загибелі і травмування туристів на гірськолижній базі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Клава Показати IP 9 Січня 2021 10:26
І що ??? Будьмо радіти ???
дідо Показати IP 9 Січня 2021 11:08
У Львові знову свєто?
ав до дідо Показати IP 9 Січня 2021 13:42
ні -будемо в жалобі- бо то не москалі вбивають наших хлопців на війні! а що до праздніка- то свєто це для волинян. а для галичан-через Я!
777 до ав Показати IP 9 Січня 2021 16:06
Никто не призывает вас" буть в жалоби,"на это у вас не хватит мозгов.,но их даже на то чтобы промолчать не хватило,а это уже работа для психиатра.
Полішук до ав Показати IP 9 Січня 2021 20:16
Рагулі це не лише гали чани, а й чимало волиняки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus