USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Наймасштабніший музичний фестиваль вразить гостей арт-резиденцією

13 Червня 2016 08:00
На фестивалі Atlas Weekend, який буде проходити 8-10 липня на ВДНГ, на гостей чекатиме справжня арт-резиденція Гоголь Fest.

"НепрОстI" - цікавий проект Влада Троїцького спеціально для Atlas Weekend, основна ідея якого полягає в тому, щоб створити те, чого ви ще не бачили та не відчували! Інсталяції, кіно, перформанси, театри та багато іншого чекатимуть на вас у резиденції Гоголь Fest.

"НепрОстIsland" - простір, у якому пануватиме справжня абстрактна атмосфера. Зайшовши сюди, ви опинитеся в іншому вимірі, де живуть НепрОсті. Проходячи по резиденції, ви можете опинитися у різних світах, наприклад, сучасної драматургії. Чи може: Шекспіра, Фелліні, Прохасько та Кафки?

"Все це ви побачите на власні очі, та відчуєте всю атмосферу цієї локації від Гоголь Fest", - обіцяють організатори.

Вхід до резиденції обмежений певною кількістю відвідувачів у певний час. Щоб потрапити без черги - треба зареєструватися. Це для вашого комфорту. І це - безкоштовно!

Для реєстрації перейдіть за посиланням - https://goo.gl/JA7bWd.

Це далеко не всі сюрпризи, які приготували для гостей фестивалю. Так, кращі з кращих українських та зарубіжних музикантів виступлять у рамках фестивалю «ATLAS WEEKEND» перед гостями на території ВДНХ. Головна музична подія року обіцяє бути грандіозною та зібрати близько 300 000 відвідувачів. І серед них, 20 щасливчиків, які можуть виграти безкоштовні квитки на фестиваль.

До слова, ознайомитися з програмою фестивалю можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus