USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На ремонт даху облмуздрамтеатру у Луцьку потрібно 400 тисяч

11 Травня 2017 16:42
Через поганий стан даху господарського приміщення Волинського обласного музично-драматичного театру під час дощів вода потрапляє у закулісну частину театру.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 11 травня.

Начальник управління культури ОДА Валерій Дмитрук зазначив, що якісний ремонт основного корпусу театру виконали у минулі роки, але є господарська будівля, де зберігається робочий інвентар, розташовані майстерні, у яких виготовляють реквізити. Дах цієї будівлі у надзвичайно аварійному стані, приміщення затікає під час дощів та злив. Керівники театру вже протягом декількох років просять виділити кошти на ремонт покрівлі. Для робіт потрібно, відповідно до кошторису, 400 тисяч гривень. Ремонт, зі слів посадовця, дозволить створити нормальні умови у закулісній частині театру та забезпечити нормальне зберігання інвентарю.

Члени комісії рекомендували депутатам підтримати пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
yeah Показати IP 11 Травня 2017 18:23
свіжий ремонт. свіжий дах. нема де відмити бабла - придумали знову історію з.... дахом.... 3,14 повний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus