USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Вересневому облагороджують футбольне поле розміром в «Авангард»

25 Липня 2017 22:27
Зі стихійного сміттєзвалища на Вересневому мікрорайоні в Луцьку облагороджують нове футбольне поле, де згодом буде цілий спортивний комплекс із площадками для гри у волейбол та зоною Street workout.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25-го липня.

Для того, аби завершити облагороджувати нове футбольне поле, з міського бюджету необхідно виділити 250 тисяч гривень.

Як інформував голова комісії Борис Смаль, що на місці колишнього стихійного сміттєзвалища вже провели половину необхідних робіт.

«Ми вивезли стихійне сміттєзвалище, позрізували аварійні дерева, переорали землю та засіватимемо поле травою. Окрім цього відновлюємо огорожу та потрібно ще перенести електроопору. В майбутньому там планується встановити спортивні споруди та майданчик для гри у волейбол. Це буде гарне місце для активного відпочинку лучан та їхнього оздоровлення», - наголосив Борис Смаль.

Присутні підтримали пропозицію про виділення на це коштів, втім, ухвалити це рішення мають під час сесійного засідання.

Зауважимо, що стадіон на ніч буде зачиняти охоронець під ключ, аби там не пиячили, однак на світанку він знову буде відчинений для вільного доступу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 26 Липня 2017 10:29
Це дуже добре, аби за ним потім наглядали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus