USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині хабар у €150 не допоміг п’яному далекобійнику уникнути покарання

18 Лютого 2024 20:37
На Волині судили водія тягача, який відмовився проходити огляд на стан сп’яніння та дав поліцейським 150 євро хабара.

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, ввечері 16 грудня через непристебнутий ремінь безпеки та порушення вимог дорожньої розмітки поліцейську зупинили водія вантажівки Volvo з причепом Геннадія Б. у селі Вишнів Ковельського району.

Після розгляду справи про адміністративне правопорушення та винесення постанови про накладення адміністративного стягнення за ч. 5 ст. 121 та ч.1 ст. 122 КУпАП поліцейські запропонували Геннадію Б. пройти огляд на стан алкогольного сп`яніння. Однак водій не погодився та своєю чергою запропонував патрульним вирішити питання на місці.

Попри попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабара, Геннадій Б. дістав з гаманця 150 євро та поклав на переднє сидіння службового авто, щоб поліцейські не проводили його огляд на стан сп’яніння. Натомість правоохоронці повідомили про цей випадок оперативного чергового.

Під час судового провадження між прокурором та обвинуваченим, який є уродженцем Києва та працює водієм в ТзОВ «Віннер Імпортс Україна, ЛТД», досягнуто угоди про визнання винуватості.

Затвердивши угоду, суд оштрафував Геннадія Б. на 25 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus