USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

На Волині оголосили про підозру водієві, який збив на смерть 13-річну дитину

28 Липня 2023 10:51
27 липня слідчі оголосила підозру керманичу вантажівки, який на Ковельщині на смерть збив 13-річну дівчинку. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Про це інформує поліція Волині.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

26 липня близько 12:00 години 60-річний водій вантажівки у селі Дубове Ковельського району скоїв наїзд на 13-річну неповнолітню, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина загинула на місці події.

Триває досудове розслідування, під час якого будуть з’ясовані причини та обставини цієї трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus