USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.05
  • PLN 9.90 10.15

На Волині під час телемарафону збирали кошти для бійців

3 Вересня 2014 15:28
Понад 50 тисяч гривень вдалося зібрати для бійців на Сході протягом дня під час благодійного телерадіомарафону «З нами Бог і Україна».

Про це стало відомо під час засідання Волинської Ради Церков 3 вересня.

Як розповіла заступник генерального директора Волинської ОДТРК Марія Андрушко, у понад десятигодинному телерадіомарафоні «З нами Бог і Україна», який ініціювала Рада Церков, взяло участь понад 500 осіб. Підготували понад 60 сюжетів, і дійство відбулося на гідному рівні. Впродовж першого дня зібрали понад 50 тисяч гривень. До того ж, колектив ВОДТРК вирішив переказати свій одноденний заробіток на адресу благодійного марафону, а це, мовляв, не одна тисяча гривень. Зі слів Марії Андрушко, Українська спілка ветеранів Афганістану підіб’є підсумок та оголосить точну суму зібраних коштів, адже її представники були співорганізаторами дійства та акумулювали отримані кошти.

Водночас, заступник гендиректора ВОДТРК зауважила, що у неї є інформація про те, що представники не всіх конфесій досі переказали кошти на рахунок благодійного телерадіомарафону. Вона закликала усіх долучитися до допомоги військовим, тому що, якщо представники церкви виступили в телеефірі, але не переказали кошти, це схоже на недобросовісну рекламу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОВЧИК Показати IP 3 Вересня 2014 16:49
коментар було видалено
працівник ВОДТРК Показати IP 3 Вересня 2014 21:07
а я не хочу перераховувати свій однодений заробіток на адресу благодійного марафону..... Хто це взяв і отак вирішив за мене...... Більшість із нас не отримує і двох тисяч......... Допомагати бійцям чи ні -- це моя особиста справа і чому дерекція ВОДТРК це вирішила за мене??? Нехай краще "Рошен" або наш Автозавод перерахує на потреби армії якісь відсоток... Там суми будуть куди більшими, ніж в нещасних працівників середньої ланки ВОДТРК....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus