USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Волині поліція вилучила з підпільних цехів бурштину на півмільйона

15 Лютого 2018 17:36
Працівники обласного управління захисту економіки, слідчого управління поліції та прокуратури викрили та припинили діяльність чотирьох підпільних цехів з обробки бурштину.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Під час проведення заходів з протидії нелегальному видобутку бурштину-серцю правоохоронці встановили місце знаходження підпільних виробництв з його обробки. Чотири цехи знаходилися в одному з населених пунктів Маневицького району.

14 лютого оперативники управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції та слідчі Головного управління поліції у Волинській області провели санкціоновані обшуки у підпільних цехах та за місцем мешкання причетних до незаконної діяльності осіб.

Поліцейські вилучили 170 кг обробленого і необробленого «сонячного» каміння різної фракції. Крім того, було вилучено і обладнання для його обробки. Готову продукцію експортували за межі країни.

За попередніми даними вартість дорогоцінного каміння становить понад 500 тисяч гривень.

Проводяться подальші заходи, спрямовані на встановлення інших фактів злочинної діяльності фігурантів та повного кола осіб, причетних до протиправної діяльності з незаконного видобутку бурштину-сирцю.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА РІВНЕНЩИНІ СОТНЯ КОПАЧІВ БУРШТИНУ НАПАЛА НА ПОЛІЦЕЙСЬКИХ. ФОТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Скільки і де Показати IP 15 Лютого 2018 19:27
А скільки бурштину в державну казну конфісковано - питання. Хто його і куди на зберігання здає і скільки тонн запасів його у держави і українського народу є. Де його зберігають, чи не на часі 26 років реєстр конфіскованого бурштину і всього майна незаконно вкраденого у народу створити і на торгових біржах продавати державв
Анонім Показати IP 15 Лютого 2018 19:35
Це для Маринкі жінкі президента??? Буде камінчики на плаття підбирати???
полішук Показати IP 15 Лютого 2018 21:16
ой молодці- молодці.А я думаю де у волиняк гроші беруться.А вони у Вуценка з під носа крадуть.
андре Показати IP 15 Лютого 2018 21:32
Вуценко-це Луценко?
111 Показати IP 15 Лютого 2018 22:39
И знову ничого конкретного не назвы села ани фамилий може цых обшукив и небуло а просто чыйсь пиар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus