USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині ремонт траси до Світязю обіцяють завершити восени

12 Серпня 2021 09:14
У Волинській області відновлюють шляхи до туристичного «магніту» – озера Світязь, зокрема, трасу Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони водойми.

Роботи планують завершити вже в жовтні, повідомляє Служба автомобільних доріг Волинської області у Фейсбуці.

Зараз робочі видаляють порослі у смузі відведення та укладають шари основи зі щебенево-піщаної суміші.

На відтинку від села Пульмо до урочища «Гряда» замість зношеного білощебеневого та ґрунтового покриття зводять багатошаровий міцний дорожній одяг з асфальтованим покриттям.

«Проектною документацією передбачено влаштування двох шарів основи, поверх якої – два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару на всій протяжності ділянки з боку прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту», – йдеться в повідомленні служби.

З 13,2 км протяжності траси потребувало невідкладного відновлення 5,6 км шляху. Цьогоріч це третя дорога на території Шаччини, що відновлюється у рамках президентської програми «Велике будівництво». Загалом фахівці вже відремонтували понад 26 км автошляху Т-03-02 та всю дорогу Т-03-06 – 22,5 км.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
555 Показати IP 12 Серпня 2021 09:56
Та ви дві смуги хоча б на виїзд зробіть від любомля до світязя
Лучанка Показати IP 12 Серпня 2021 10:05
НА ВОЛИНІ РЕМОНТ ТРАСИ ДО СВІТЯЗЮ ОБІЦЯЮТЬ ЗАВЕРШИТИ ВОСЕНИ - провідміняйте правильно слово "Світязь" в українських відмінках!!)) (Зн.відм. - до кого? до чого? До СвітязЯ!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus