USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

На Волині термін дії перепустки старого зразка під час комендантської години продовжили до 1 березня

7 Лютого 2024 15:43
На Волині до 1 березня продовжили дію перепустки старого зразка, необхідної для переміщення територією області в умовах комендантської години.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

«Доводимо до відома волинян, що через великий обсяг технічної роботи із виготовлення посвідчень, на Волині продовжено дію перепусток старого зразка.

До 1 березня волиняни можуть послуговуватись перепустками старого зразка для переміщення по території області в умовах комендантської години», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: З 1 лютого на Волині під час комендантської години діятимуть перепустки нового зразка

В ОВА звертають увагу на те, що відтепер перепустка також видається на транспортний засіб, який перебуває на балансі юридичної особи (підприємства).

Детальніше про заміну перепусток та зразки заявок за посиланням.

Нагадуємо, що з 1 лютого на Волині вводять у користування перепустки нового зразка.

Виготовлення бланків перепусток організовує Луцький зональний відділ Військової служби правопорядку на підставі письмової заявки, адресованої начальникові обласної військової адміністрації та комендантові області.

Перепустки надають для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби медичної, пожежної, інкасаторської та аварійних служб, а також для транспортних засобів підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів на території Волинської області, волонтерам, які здійснюють транспортування гуманітарної допомоги через Волинську область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus