USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині у кювет злетів позашляховик, яким волонтери везли допомогу бійцям

14 Грудня 2022 10:59
Близько опівночі по допомогу до рятувальників звернулися волонтери: біля села Волошки Ковельського району у кювет злетів позашляховик, яким вони транспортували допомогу військовим на Житомирщину. Ковельські рятувальники відбуксирували автомобіль на стійку ділянку автодороги.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

13 грудня волинські рятувальники здійснили 6 виїздів для надання допомоги водіям і пасажирам транспортних засобів, які опинилися у складних ситуаціях на автошляхах області.

Близько 14-ої години поблизу смт Турійськ працівники чергової варти 17 ДПРЧ відбуксирували із засніженого узбіччя автомобіль аварійної бригади енергетиків.

Увечері на автодорозі «Любомль - Шацьк» рятувальники відбуксирували легковий автомобіль, що застряг у снігу на узбіччя. В транспортному засобі перебували двоє дорослих і дитина. А біля села Тарасова Луцького району рятувальники за допомогою буксирувального троса витягнули з кювету вантажний автомобіль.

Також, нагадаємо, 13 грудня близько 1-ої ночі на трасі М-07 «Київ-Ковель-Ягодин» біля села Мар’янівка Ковельського району злетів у кювет легковий автомобіль й перекинувся на дах. У транспортному засобі перебували двоє людей, які зуміли самостійно вибратися з перекинутого автомобіля. Рятувальники, які прибули за викликом, встановили автомобіль на колеса й відбуксирували його з кювету на стійку ділянку автодороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus