USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Волині вчора загорілись будинок та автівка. Фото

26 Червня 2023 14:30
Протягом минулої доби волинські рятувальники ліквідували три пожежі, також було здійснено три виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

25 червня о 01:27 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарської будівлі в селі Залісся Камінь-Каширського району. На місце події направлено вогнеборців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру спільно з підрозділами місцевої пожежної охорони сіл Сошичне, Качин, Воєгоще. На гасіння пожежі подано два водяні стволи, пожежу ліквідовано о 02:58, ймовірна причина – коротке замикання електромережі.

Цієї ж доби пожежники 10-ї ДПРЧ міста Любомль ліквідували пожежу транспортного засобу Volkswagen в місті. Вогнем пошкоджено моторний відсік, бампер, лобове скло, ймовірна причина події – несправність електричної системи.

Ввечері цього дня співробітники 25-ї ДПРЧ провели аварійне відкривання дверей квартири багатоквартирного житлового будинку на проспект Грушевського. За зачиненими дверима перебувала жінка, яка потребувала медичної допомоги.
Рятувальники 1-ДПРЧ міста Луцьк провели порятунок кота, який впав в яму з водою та потребував допомоги на проспекті Відродження в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus