USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Волині впіймали крадіїв лісу

18 Січня 2023 16:24
До поліції звернувся працівник Замлинського лісництва Любомльського лісогосподарства, що у Ковельському районі. Чоловік повідомив, що учора в обідню пору на території лісового масиву виявлено незаконну порубку п’яти сосен. Поліцейські встановили, що незаконні дії вчинив 63-річний житель Любомльщини.

Про це інформують у поліції області.

У селі Крупа Луцького району в поле зору поліцейських потрапили чоловіки, які вантажили лісодеревину. Встановлено, що вільху та березу зрубали й перевозили незаконно.
За обома фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Під час розслідування слідчі з’ясують усі обставини злочинів. За незаконні дії з лісодеревиною правопорушникам загрожує штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Січня 2023 18:55
"чоловік повідомив". Це повідомив "лісівник" ,який зараз сам ,не знає в якому він статусі завдяки реформі. І тепер ,ті чоловіки ,на яких падає підозра нехай повідомлять про інші самовільні порубки на ділянці цого "лісівника"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus