USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До нападів на активістів можуть бути причетні спецслужби РФ, - одеський націоналіст

4 Серпня 2018 22:43
Одеський громадський діяч Сергій Стерненко розповів, що за останні півроку на нього вже тричі здійсновали напади. З його слів, в Україні діє організована злочинна група, в якій можуть бути зацікавлені російські спецслужби та українські високопосадовці.

Керівник НГО «Небайдужі», активний учасник «Революції Гідності», один із засновників «Народної люстрації» Сергій Стерненко виступив на гутірці у другий день "Бандерштату".

Він розповів, що найбільше таких нападів було здіснено у регіонах, які в 2014 році хотіла окупувати Росія.

«Те, що я спостерігаємо сьогодні – це не поодинокі напади, а організована робота групи терору. Напади відбуваються постійно на громадських активістів, журналістів. Особливо гостро це питання у тих регіонах, які донедавна Росія хотіла називати «новоросією»: Харківщина, Херсонщина та Одещина. Тому можна припускати, що це діє певна організована злочинна група. Для прикладу, за останні півроку я пережив 3 напади на мене. Минулого тижня був замах на двох громадсько-політичних діячів в Одесі, на них намагалися наїхати вантажівкою. Тут можуть збігатися інтереси російської агентури та українських високопосадовців. Зокрема, до цього причетна поліція - безпосередньо чи через бездіяльність. Така ситуація тільки розхитує країну та може провокувати людей відповідати агресивно.

Наведу цікавий приклад: в Одесі розпочали незаконне будівництво у дворі, люди виступили проти, ми підтримали, звернулися в правоохоронні органи, обіцяли зупинити цю анархію. Втім, будівництво тривало, тоді ми поставили ультиматум, що до понеділка або все припиняється, або самі розберемо. Як результат - нічого не припинили Мені поліцейські пропонували хабар 10 тисяч доларів, я аж розгубився від неочікуваного повороту. Втім, ми не відступили. І вже у понеділок на будівництво прибуло кілька десятків поліцейських та тітушки. Проте вже вже наступного дня люди знесли незаконну будову», - розповів Сергій Стерненко.


Насамкінець громадський діяч порадив бандершатівцям вивчати бойові мистецтва та вміти захищатися.

Зауважимо, утравні 2015 року Сергій Стерненко увійшов до «100 впливових одеситів» (№56 – рейтингу, який провели журналісти).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Серпня 2018 22:45
Ясний пень
Небайдужий Показати IP 4 Серпня 2018 22:53
а,рожи интеллектуальные!
Николай Показати IP 4 Серпня 2018 23:14
иди на фронт и освобождай територию от захватчиков.
Ііі до Николай Показати IP 5 Серпня 2018 00:10
Ну це скоро кожен українець буде вимушений зробити. Пуйло готує третю світову війну ...
Справедливий Показати IP 5 Серпня 2018 00:59
Всі винуваті, одні ми білі і пухнасті.... Задовбали своїми фантазіями.
Лучани Показати IP 5 Серпня 2018 08:30
Хто дозволив цьому пад*у взагалі на Волинь своєю брудною ногою ступити????? Організатори, ви там показилися?!!!!!
Тереза до Лучани Показати IP 5 Серпня 2018 11:07
Лучани, а ти взагалі хто? Стерненка знаю, тебе ні.
Тереза Показати IP 5 Серпня 2018 11:42
Тітушня набігла в коменти.
Мойша Показати IP 5 Серпня 2018 13:04
За усе придеться вiдповiсти ...
Светлана Показати IP 5 Серпня 2018 16:17
Этих активистов ненавидят уже свои. а они все про Россию бредят. Не зазнавайтесь. Кому вы там в России нужны? Вы своим соотечественникам как кость в горле своей "ценностью" уже достали. Чешите на фронт и там активизируйтесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus