USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Найкращим спортсменам Луцької громади присуджено іменні стипендії

14 Лютого 2024 16:23
Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі спортсменами громади, яким на 2024 рік призначено іменні стипендії. Відповідно до розпорядження міського голови, таку фінансову підтримку надають представникам галузі спорту за результатами попереднього року.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

У 2024 році стипендії отримають 49 спортсменів, які торік гідно представили громаду на міжнародних змаганнях різного рівня. Зокрема 30 із них – це переможці та призери змагань із олімпійських видів спорту, 15 – із неолімпійських, четверо – із видів спорту для осіб з інвалідністю.
Ігор Поліщук повідомив присутнім, що у поточному році кількість іменних стипендіатів зросла з 30 до 49 осіб, а розмір стипендії збільшився до із 3200 до 4500 гривень. Провідним спортсменам та їхнім наставникам він ще раз подякував за наполегливу працю та високі результати.
«Незважаючи на повномасштабну війну, ви змогли гідно представити Україну на міжнародних змаганнях. Цим ви продемонстрували не лише власні можливості, а й непохитну віру в нашу перемогу. Сподіваюся, іменна стипендія стане для вас стимулом ще більш інтенсивно тренуватися та перемагати. Щоб український прапор і надалі майорів на найвищих спортивних п’єдесталах світу», – наголосив Ігор Поліщук.
Читати ще: За найвищу олімпійську нагороду 250 тисяч: Волиньрада погодила премії спортсменам

Після вручення сертифікатів перед присутніми виступили спортсмени Андрій Микитюк (важка атлетика) та Анастасія Коновальчук (французький бокс).
«Від імені нашої спортивної сім’ї хочемо висловити величезну вдячність за те, що громада розуміє, яку працю ми вкладаємо у наші медалі, – сказала Анастасія Коновальчук. – І як важливо для нас, повертаючись додому зі змагань, знати, що наша громада нас чекає».
Під час зустрічі з провідними спортсменами міський голова Ігор Поліщук виконав ще одну приємну місію – вручив стипендіатці Єлизаветі Труш посвідчення і нагрудний знак майстра спорту України з тенісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus