USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Назвали причину загорання трьох авто у Нововолинську

15 Березня 2016 10:33
Серед причин загорання трьох автомобілів у Нововолинську розглядають вчинення умисного підпалу. За фактом умисного знищення або пошкодження майна відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, 13 березня вранці близько 5 години у Нововолинську згоріли припарковані на вулиці Шопена три автомобілі. Вогонь повністю знищив "Нyundai Santa Fe", "Mitsubishi Lancer" і пошкодив "Volkswagen Passat". Відкрили кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Про подію до Нововолинського відділу поліції повідомив 49-річний власник одного із автомобілів. На місце терміново виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели детальний огляд місця події, вилучили пожежне сміття та електронний блок живлення.

Правоохоронці серед версій загорання автомобілів розглядають вчинення умисного підпалу.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання відтрьох до десяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus