USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не працюють Facebook та Instagram: у Meta стався збій. Також є проблеми з Youtube

5 Березня 2024 17:53
У роботі Meta стався масштабний збій.

Користувачі повідомляють про збій в роботі Facebook та Instagram.

У Instagram не оновлюється стрічка дописів, а у Facebook неможливо увійти до облікового запису.

Читати ще: Сторіз чужого життя: як Facebook та Instagram відходять у минуле

Також сервіс Downdetector фіксує скарги на збій у роботі YouTube.

Причиною цього назвали те, що у Червоному морі перебиті чотири підводні телекомунікаційні кабелі із 15, що зʼєднують Європу, Азію та Африку. Це лінії Asia-Africa-Europe 1, Europe India Gateway, Seacom та TGN, на які припадає 25% трафіку в регіоні, повідомила компанія HGC Global Communications Limited (Гонконг).

Компанія назвала пошкоджені маршрути найважливішими для передачі даних з Азії до Європи. Через пошкодження інтернет-трафік зараз перенаправляється через материковий Китай і на схід через США.

Попередній аналіз показав, що пошкодження знаходяться у південній частині Червоного моря і підпадають під юрисдикцію Ємену, заявив представник HGC агентству АР.

Представник південноафриканської Seacom повідомив CNN, що відновлювальні роботи розпочнуться не раніше, ніж за місяць, оскільки оформлення дозволів для підводних робіт у регіоні займає багато часу.

Наразі незрозуміло, хто і як пошкодив кабелі, проте в районі Червоного моря продовжуються атаки хуситів на кораблі та судна. Водночас хусити поклали відповідальність за пошкодження на США та Велику Британію, які завдають ударів по їхнім позиціям у Ємені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ася. Показати IP 5 Березня 2024 20:01
Та і х*й з ними.
Всезнайко Показати IP 5 Березня 2024 21:02
Зате Телеграм працює...) Поки собаковод данілов не закрив.
Всім Показати IP 5 Березня 2024 23:45
Давно треба було положити цей непотріб!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus