USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Нещодавно створив сім’ю: від ракет окупантів загинув 27-річний лучанин Дмитро Сорочук

15 Серпня 2023 17:31
Російські ракети вранці 15 серпня вбили трьох працівників шведського заводу із виробництва підшипників SKF у Луцьку. Ще троє – зараз у лікарні.

Один із загиблих – 27-річний лучанин Дмитро Сорочук. Інформацію про загибель Дмитра у соцмережі поширили його знайомі. Сестра Дмитра Юлія Королюк підтвердила це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

На заводі Дмитро працював тривалий час. Менше року тому він створив власну сім'ю, одружився з коханою Марією.

«Біль невимовний. Важко осягнути і повірити у те, що сталося. Немає такого покарання, яке було б достатнім для тих, хто це зробив. Словами важко й передати, настільки доброю людиною був мій брат. Таких – одиниці», – сказала сестра загиблого.

Читати ще: Повідомили, в якому стані постраждалі від ракетного обстрілу Луцька

Нагадаємо, зранку 15 серпня збройні сили рф здійснили ракетний обстріл міста Луцька. Ракети агресорів поцілили по території одного з промислових підприємств. Унаслідок обстрілу загинуло троє працівників – чоловіки 27, 52 та 55 років, мешканці Луцька. Ще троє людей із пораненнями доставлені у лікувальні заклади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття рідним і близьким загиблих лучан. Вічна пам'ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus