USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Невідомі ріжуть дерева у центральному парку Луцька

26 Квітня 2017 16:41
Перевірити інформацію про невідомих осіб, які зрізають великі здорові дерева поблизу входу в Луцький зоопарк, зобов’язали муніципальну поліцію.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

Депутат Богдан Богонос розповів, що йому щойно повідомили про те, що у центральному парку культури та відпочинку, поблизу зоопарку, невідомі ріжуть здорові великі дерева та відмовляються показати будь-які документи. Він просив дати відповідне протокольне доручення і надати інформацію щодо цього питання.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук одразу дав протокольне доручення департаменту муніципальної поліції виїхати на місце та перевірити інформацію, залучивши патрульну поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дворец пионеров Показати IP 26 Квітня 2017 20:26
и возле слоника дерева порезали. Только пеньки остались, а их еще поляки сажали и деревья не гнилые - пеньки цельные и крепкие. Ботанический сад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus