USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Нікчемна біготня», – Кварцяний про гру «Волині» проти «Олімпіка»

30 Липня 2016 19:45
Перевага в два м’ячі над суперником не дозволила «Волині» стати переможцем. В другому таймі донецький «Олімпік» зумів пробити у ворота волинян, а на останніх секундах зрівняти рахунок.

Про це йшлося під час післяматчевої прес-конференції за участі тренерів «Волині» та «Олімпіка» сьогодні, 30 липня.

Головний тренер «Олімпіка» Роман Санжар під час післяматчевої прес-конференції зауважив, що сьогоднішня зустріч поділилась на два кардинально різних тайми. Мовляв, якщо на початку гри його підопічні не контролювали м’яч та допускали безліч помилок, то у другому періоді зуміли зібратись та продемонструвати єдність команди.
«Ми дуже погано почали гру. В нас нічого не виходило – ні в контролі м’яча, багато програли в боротьбі. Другий тайм був достойним – ми достойно зіграли, створювали моменти. Хоча іноді підводила майстерність, але було видно колектив, команду», - зазначив Санжар та додав, що йому було приємно побачити впевненість в очах команди.

Роман Санжар додав, що проти «Волині» завжди було важко грати. До слова, за свою історію «Олімпіку» так і не вдавалось обіграти червоно-білих.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ОЛІМПІК»: 2 – 2. ВІДЕО ГОЛІВ

Більш критичним у висловлюваннях був наставник волинян. Головний тренер Віталій Кварцяний заявив, що молоді вихованці свій шанс на полі не виправдовують, дуже слабкі.

«Не змогли втримати перемогу. Як я не намагався їх підбадьорити. Нікчемна, нелогічна біготня їхня. При тому, що навіть імітація боротьби могла б дати ефект, але не вистачило характеру. Тому не втримали перемогу», - заявив Віталій Володимирович та додав, що в команди немає ні задньої лінії, ні півзахисту, ні воротаря, ні атаки.
Зі слів наставника волинян, є чимало гравців, які можуть грати. Проте серед них немає жодного, хто міг би стати лідером. Мовляв, взяти до команди зараз нікого, адже клубу заблокували роботу навіть після того, як «Волинь» виплатила всі компенсації футболістам.

Очевидно, що тренер волинян після напруженої гри був не в дусі. На питання кореспондента видання «ВолиньPost» про гравців Кварцяний заявив, що це ЗМІ неправильно подає футбольні новини та перекручує коментарі.

«З вами щиро розмовляти я не буду. Відверто кажу – «ВолиньPost» це інформаційна газета, яка деформує логіку, істину і правду. Ви – брехуни по ситуації», – на емоціях заявив Кварцяний, після чого закінчив прес-конференцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
був там Показати IP 30 Липня 2016 21:01
не зрозумію журналістів які ходитимуть після цього на заходи до Кварцяного.Якщо не вибачиться в нас за те, що возвеличував Ердогана і його методи розправи із журналістами, якщо не вибачиться перед Дмитром Кузнецовим, який знаю про сучасний футбол стільки, що 90% працівників клубу не відає. А він його фактично телепнем обізвав. і його видання. кварцяний, дуже скоро запас твоєї міцності і впевненості в безнаказаності стече в Стир.
не був там до був там Показати IP 30 Липня 2016 22:15
значить з наступного разу не будеш)
Сергій до не був там Показати IP 31 Липня 2016 07:59
Та трохи не так. Він же навіть не знав Кузнєцова. Він вилаявся не на журналіста, а на видання, яке йому не подобається. Хоча яке подобається? Так чи інакше, по черзі перепадало всім, навіть Флішаровському
фанфан Показати IP 30 Липня 2016 21:58
А хто виховує у гравців ті якості яких, як каже Кварцяний, не вистачило гравцям - не тренер?! Ну ніколи ця людина не визнає своїх помилок, всі в нього завжди винні, но тільки не він! Може вже досить, а Володимирович??? А те як він може любого образити і нести себе "королем всемогутнім" - всі знають!
уболівальник до фанфан Показати IP 30 Липня 2016 22:46
Якості футболісти виховують з дитинства, майстерність теж, ще в ДЮФШ. Якщо ти вийшов на поле за команду ПЛ, то доказуй свою майстерність і клас. Чому Кварца в минулому сезоні "не сварили"? Бо в команді були гравці високого рівня і свій клас тренера він довів обіграши Маркевича наприкінці року і практично забезпечив Лігу Європи. Але зняли очки, пішли гравці і все спочатку... Знову новий склад, знову багато молоді та купа роботи.
FC VL Показати IP 30 Липня 2016 22:29
Те що Кварцяний завжди на емоціях після матчу, то знають усі. То для чого його провокувати? Він максималіст і хоче тільки розвитку та перемог. А ви шукаєте темну кішку в темній кімнаті, коли її там немає. Якщо кузнецов знає про сучасний футбол так багато, то чому не напише, що два останні сезони у Волині закриті трансфери і нікого не можна заявити. В травні команду покинули Шуст, Польовий, Кравченко і Жуніч. А зимою Шарпар, Матей, Шіш, Політило і Кобахідзе. Плюс на сьогодні травмовані Богданов і Неділько. А до протоколу сьогодняшнього матчу заглядав журналіст? З семи футболістів на заміні п"ятеро 97 року і двоє 98 року! Інший тренер сказав би "то такє...." та й не нервувався, бо відмазка залізна. Але він сказав: пережили голод - переживемо достаток! По великому рахунку весною усі поставили хрест на Волині і зараз самим важливим чинником є збереження клубу. Тому Кварцу удачі та побільше фарту команді!!!
фанафан Показати IP 30 Липня 2016 22:36
я ще ніколи не чув щоб він взяв на себе відповідальність, провину або хоча б трохи вибачився. Всі винні тільки не він. сьогодні винний цей журналіст колись казали, що винний був пресаташе, ще колись ще журналістів пісочив. Завжди гравці в нього або погані або їх немає. Але ж не журналісти граючть чи керують командою
михась до фанафан Показати IP 30 Липня 2016 23:53
як грають волинські журналісти, приходилось бачити. зато в літрболі їм немає рівних) а те що ти не чув як Кварц брав на себе відповідальність, говорить про твій рівень обізнаності. слабенький він, навівть дуже
Вася Показати IP 30 Липня 2016 22:53
То і не треба ходити. В нас не журналісти, а собачий... Правельно кварц сказав. Волиньпост то взагалі делетанти
Правда Показати IP 30 Липня 2016 23:43
Проблема із гравцями через те, що гонився тренер за двохметровими і чужими, в той час коли наші волинські гравці все ростом не підходять, хоч мають техніку і досвід. Не хотів вирощувати і виховувати нову зміну, от і результат. Було б дешевше і надійно.
напівправда до Правда Показати IP 30 Липня 2016 23:58
Хто з наших волинських має техніку і досвід? Ау ви де? Сьогодні ті волиняни які можуть попасти по м"ячу ніби були на полі; Никитюк, Хомченко, Романюк, Чепелюк, Герасимюк та й Петров закінчував школу Волині
фанафан Показати IP 31 Липня 2016 00:08
дійсно напівправда. Мовчав би про Петрова, от просто мовчав би.
напівправда до фанафан Показати IP 31 Липня 2016 09:54
А чого мовчати за Петрова? Він Ібрагімовичем не родився. Йому як нікому потрібен досвід гри проти мужиків. І якщо йому не довіряти і не випускати на поле, то що тоді можна очікувати і вимагати від нього. Зараз він гадке каченя, яке з часом виросте у футболіста. То моя думка. Хлопцю 19 років і все ще попереду при його відданості справі.
Правда до напівправд Показати IP 31 Липня 2016 08:04
Ау, я тут, на Волині! І точно знаю, що по м'ячу попадають і технічно грають окремі хлопці з районних збірних. Так, їх не багато, але вони Є !!! Та не цікаві вони тренеру волинської команди, він шукає чужих та дорожчих. А наші самородки показують на малих стадіонах, як треба грати. Шукати треба, а не казати що немає зміни. Критикувати треба себе, за такий склад команди.
напівправда до Правда до напівправд Показати IP 31 Липня 2016 09:15
Просто два аргументи. По перше закрите трансферне вікно. Другий сезон не можна заявити будь-кого! Навіть за ДЮФШ!!! По друге, якщо ти волинянин і уважно слідкуєш за командою, то мав би знати про той факт, що Кварц запрошував до команди на перегляд молодих гравців, хто готовий спробувати себе в команді. І приїхало чимало, але ніхто не залишився.. Один гравець в інеті навіть подякував за таку можливість і зробив висновок, що область і район одне, а професійний футбол зовсім інше.
Правда Показати IP 31 Липня 2016 08:37
А ще причина в тому, що у спортшколах Володимир-Волинська і Луцька, за те щоб в збірну попасти тренери називають суму, яка батькам талановитих футболістів не під силу. Тому і йдуть молоді і перспективні на малі футбольні поля грати. Багато здібних і розчарованих в корупційності тренерів. А Ви кажете, що на Волині нема футболістів.
тато вихованця до Правда Показати IP 31 Липня 2016 09:30
За Володимир не готовий казати, бо не обізнаний. А ось в Луцьку останнім часом відкрилося багато шкіл, які працюють на комерційній основі, тобто за гроші батьків. Дитина займається в ДЮФШ Волинь і усе безкоштовно. Кварц проводив батьківські збори і сказав говорити йому про факти здирництва з боку тренерів. Доречі два роки тому поперли одного заслуженого тренера.
Маневичі Показати IP 31 Липня 2016 09:40
Правда в тому ,що в дитячій школі не по таланту беруть ,а по БЛАТУ!!!!Отож і маємо результат,,приклад Назарук ,це не тренер,то бездар ,,,за то , Кварцяного внука тримає ,а талантів і в УПОР не бачить..
тато вихованця до Маневичі Показати IP 31 Липня 2016 11:24
Назарук тренує наймолодшу групу 8 річних хлопчпків, а внук Кварца по-моєму ще молодший. Важко сказати як в такому віці має проявитися талант і блат. Хлопцям ще 10 років потрібно пройти до команди майстрів. Хоча розумію що наплив дітей великий, а місць в групі на всіх не вистачає. Проте якщо дитина справді талановита, вона всеодно знайде себе в футболі.
Маневичі до тата Показати IP 31 Липня 2016 19:53
Правильно ,дитина знайде місце ,бо талант ,алеж ,Назарук ,бездар, І вже скільки він завалив ? А інші тренери?? А внук Кварца якраз і ходить в наймолодшій 8 років,Но таланту нуль,займає місце і таких декілька!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus