USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Одягайся в українське!»: чим дивував Lutsk Fashion Weekend

9 Листопада 2021 20:06
5 листопада в Луцьку відбувся осінній модний показ Lutsk Fashion Weekend. Як і щоразу, локацію для проведення події обрали оригінальну. Цього разу модний показ відбувався на мийці «Супер».

Як зазначають організатори, Lutsk Fashion Weekend – це популяризація української моди. До участі в показах запрошують українських дизайнерів та бренди одягу, взуття й аксесуарів. Усі відвідувачі можуть одразу придбати показані на подіумі речі.

Афішу осіннього сезону Lutsk Fashion Weekend прикрасила неймовірна жінка Олена, яка своїм способом життя доводить, що краса без меж існує!

«Виходити за рамки своєї буденності і рутини. Любити себе. Бути активною,відкритою для дій. Дякувати кожному дню, проживаючи його, а не виживаючи. І ще одне: дівчатка, вік – поняття відносне. Знайте: то лише циферка», – ось її поради чарівним панянкам.
До слова, фото Олени незабаром прикрасять сторінки іспанського глянцю.

Відкрили модний показ дизайнери Ірина Стукан та Жанна Тріль. Вони представили капсульну колекцію від Lutsk Fashion Weekend.

«В основі творіння – людина, її творчість, метаморфози. Прості форми, лінії, легка тканина (льон, футур) дають надзвичайний комфорт. Розпис чоловічого одягу створювався навіюванням скандинавської міфології як символу мужності, стійкості, войовничості. Жіночі ж моделі покликані прославляти жінку як вершину творіння, її чуттєвість, складність», – ідеться в описі колекції.
Розкішним був показ від SAMKA – українського бренда модного одягу для успішних жінок, бізнес-леді, дівчат, які прагнуть підібрати стильний look та мати ефектний вигляд. Бренд від сезону до сезону створює трендові, яскраві та водночас ділові образи, що підкреслюють індивідуальність кожної жінки.
Для створення колекції було обрано італійський текстиль відомих світових брендів: натуральний шовк від Valentino, Gucci, бавовну від Loro Piana, Dior.

Жінки з проєкту «Краса без меж» представили колекцію бренда LESIA, який пропонує одяг для жінок з різними типами фігур.
Торгова марка Shato презентувала елітну білизну, сорочки, піжами, халати, пеньюари, комплекти одягу для дому та сну.
А бренд ZALESOVA вразив вишуканою колекцією, у якій чорний став монокольором.
«Усе починається з тканини. Матерії. Матерія означає об'єктивну реальність, що надається людині у її відчуттях, яку вона може і намагається пізнати. Чорний – доволі егоїстичний колір, – вважають творці колекції. – З точки зору фізики саме чорний має найбільшу поглинальну здатність. Він блокує барви, затемнює, підкреслює і проводить чітку лінію. Саме тому цей колір є ще й захистом. Чорний носять індивідуалісти. Індивідуалізм – це позиція, що підкреслює цінність особистості».

Під час Lutsk Fashion Weekend відбувалися розіграші подарунків від Олени Кудим та партнера заходу ювелірного дому Zarina.
Упродовж вечора гостей модного показу розважали танцями від STYLEZ Studio, виступом та флешмобом від Garage Drum Show. Також для них співала талановита виконавиця Інна Кириченко.

Фото Павла Луцаки та Сергія Свиридюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus