USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Офіційно: депутат Луцької міськради Юрій Моклиця склав мандат

28 Червня 2023 12:53
Представник фракції «Європейська Солідарність» у Луцькій міськраді Юрій Моклиця офіційно достроково припинив повноваження депутата.

Про це стало відомо під час засідання сесії міської ради.

Підставою для дострокового припинення повноважень депутата Луцької міської ради VІII скликання стала особиста заява Юрія Моклиці.

Нині відділ секретаріату міської ради повинен інформувати Луцьку міську територіальну виборчу комісію про дострокове припинення повноважень депутата Юрія Моклиці.

Юрій Моклиця раніше розповідав, що до такого кроку його спонукало те, що вже 15 місяців він фізично не може виконувати свої обов’язки, адже служить у лавах ЗСУ. Тож його «мучить совість», адже хтось інший міг би працювати в цей час на користь громади на його місці. Юрій Моклиця зауважував, що не було ніякого тиску ззовні, це винятково його рішення.

Луцький міський голова Ігор Поліщук відзначив, що Юрій Моклиця був конструктивним депутатом. Він побажав йому здоров'я та повернутися додому живим.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 28 Червня 2023 14:45
Справжній Депутат! а на майбутніх виборах я б заборонив балотуватися тим особам, хто не був УБД.
Петро Показати IP 28 Червня 2023 15:00
Гідна заява! На таку здатніне всі. Перемоги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus