USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Окупанти обстріляли житлові будинки у селі на Сумщині та цивільне авто на Херсонщині: є загиблі

11 Березня 2022 09:58
У селі Дар'ївка Херсонської області російські окупанти упритул розстріляли цивільну жінку в авто. Машина спалахнула, шансів вижити у водійки не було.

Загарбники демонструють звірства не лише стосовно мирних українців, повідомляє ТСН.

Не знайшовши фашистів і бандерівців, «визволяють» місцеві магазини від продуктів та грошей: не гребують гривнями з розтрощеного терміналу.

Своїх загиблих, яких у степах Херсонщини полягло багато, росіяни до сусіднього Криму не вивозять. Жителі Чаплинки розповідають, що окупанти намагаються палити трупи.

У ніч проти 11 березня окупанти обстріляли житлові будинки в селі на Сумщині, внаслідок чого загинуло двоє мирних мешканців.

Про це повідомив керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«У ніч проти 11 березня російські орки обстріляли житлові будинки хутора Кердилівщина Маловорожбянської сільради. Загинуло двоє місцевих мирних мешканців: Василь Маслюк (приліт у двір) та Валерій Суханов (осколкове)», – написав він у своєму телеграм-каналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus