USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Олександр Шевченко на «Бандерштаті» розповів про свою команду

5 Серпня 2018 17:51
До команди нардепа Олександра Шевченка, з його слів, увійшли люди, не заплямовані корупційними скандалами.

На запитання про те, чи має він команду і кого у ній бачить прем’єр-міністром, генпрокурором тощо, Олександр Шевченко відповів, що головне, аби кожен з членів команди пройшов перевірку на детекторі брехні. Він розповів, що його команда – це Ігор Гузь, Ігор Палиця, Ігор Коломойський, який, з його слів, зробив для України більше, ніж усі політики разом взяті, відомий в Україні та на весь світ пластичний хірург Ростислав Валіхновський, люди, які не заплямували себе корупційними скандалами.

Він наголосив, що якщо ми хочемо жити краще, а не за принципом «аби не гірше», повинні сказати «до побачення» тій владі, які протягом 27 років керувала Україною. Також він пояснив, для чого використовує платну рекламу у соцмережах. Нардеп зауважив, що хоче розповісти про себе як про людину та політика, адже якщо він не матиме такоє можливості, то надалі «Пєті, Сєні, Юлі і Тягнибоки» будуть керувати країною.

«Я не знаю, хто мої, опоненти, але мої партнери – це український народ», - відзначив Олександр Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus