USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Онуфрій освятив новозбудований храм на Волині

12 Січня 2022 13:16
Предстоятель УПЦ Московського Патріархату митрополит Онуфрій 11 січня відвідав Володимирщину.

Митрополит Онуфрій освятив храм на честь святителя Миколая Чудотворця у Святогірському Успенському Зимненському жіночому монастирі, повідомили на сторінці монастиря у Фейсбуці.

Новий храм побудували для потреб регентського відділення Володимир-Волинського духовного училища, яке діє при монастирі.

Митрополиту УПЦ МП співслужили митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, духовенство монастиря, єпархії та гості у священному сані.

За богослужінням молилась настоятелька монастиря ігуменя Стефана (Бандура) та сестри Зимненської обителі. Богослужбові піснеспіви виконували вихованки регентського відділення Володимир-Волинського духовного училища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Проти всього русског Показати IP 12 Січня 2022 13:30
Знову на вертольоті прилетав мабуть, як попередні рази.
Проти москвофілів до Проти всього русског Показати IP 12 Січня 2022 14:16
Прілєтіт вдруг волшебнік в галубом вєртальоті І за кучу бабла вам наврьот! ...і вийшовши з вертольота за пів мільйона, він розкаже простому народу, як треба постити, економити, жертвувати на благодійність, нагинатися під Росію, і що в Зимному зовсім нема де молитися, і треба побудувати ще одну церкву. І хто гірший - брехун в рясі, чи безголові, які його слухають?
Православна Показати IP 12 Січня 2022 13:42
Слава Богу за все.
Дідо Показати IP 12 Січня 2022 13:48
Ще трохи і церква знову буде землевласником з кріпаками які самі голови в ярмо пхають.
Проти всього русског Показати IP 12 Січня 2022 13:57
А чому мінусів стільки за комент? По Вашому це нормально коли така особа ПОСТІЙНО літає по країні на вертольоті? Це ж купа грошей за один політ, які можна було б використати на кращі речі ніж комфорт однієї людини. І це не президент. Це людина яка використовує гроші або спонсорів (приватних, чи з сусідньої держави то вже інше питання) Такий світогляд властивий азіатським країнам де царі і духовні особи користуються непомірними багатствами і комфортом, а піддані їх боготворять не відомо за що. Так не має бути. volynnews. com/news/all/onufriy-pryletiv-na-volyn-vertolotom-nardepa-novynskoho-za-45-mln/
лучани Показати IP 12 Січня 2022 14:13
Ця освята не рахується, бо РПЦ МП нема Томосу. Це не церква а сталінська організація з 1943 року.
сусідка до лучани Показати IP 12 Січня 2022 15:42
і вона діюча в нас на Волині. Сумно
Укр Показати IP 12 Січня 2022 14:37
А ти, одне з другим щось збудувало в свому житті? Чи научили батьки тебе всіх і все хаяти? Через таких писак страдає Україна. Онуфрій українець з діда-прадіда, а от єпіфаній твій не українець. І це усім відомо.
Укру до Укр Показати IP 12 Січня 2022 15:16
Україна більше страждає через сєпарів і фсб-шну агентуру ніж через тих хто в коментах проти цього намагається боротись :) "Онуфрій українець з діда-прадіда, а от єпіфаній твій не українець. І це усім відомо." А ця фраза між іншим - нацизм і аж ніяк не аргумент
Відповідь боту Показати IP 12 Січня 2022 15:03
Почитайте хоча б вікіпедію шановний про те який цей товарищ "українець": "- У контексті війни на Сході України Онуфрій називає терористів «ополченцами»" "- 8 травня 2015 року на урочистому засіданні Верховної Ради України, присвяченому 70-й річниці перемоги над нацизмом в Європі, коли президент Петро Порошенко зачитував прізвища 21 вояка, котрі за участь у АТО отримали звання Героя України, (серед них 10 — посмертно), представники УПЦ (МП) на чолі з її предстоятелем Онуфрієм демонстративно продовжували сидіти, хоч всі присутні, навіть запрошені на засідання іноземні гості, встали та привітали військовиків аплодисментами" "- У вересні 2018 року був включений до бази екстремістського сайту Миротворець як "агент впливу РПЦ і противник створення незалежної помісної Церкви в Україні"." "- У лютому 2019 року Онуфрія було запрошено до Служби безпеки України з метою інформування про небезпеку провокацій щодо церков та факти залякування священників УПЦ МП спецслужбами Росії" "- У вересні 2020 року Онуфрій назвав російсько-українську війну «конфліктом» і закликав «сторони» до «встановлення людського спілкування». Також він закликав не демонізувати проросійські угрупування «Л/ДНР» і вести з ними діалог та поважати їх. Крім того Онуфрій висловився проти того, щоб бандформування військові найманці Л/ДНР вважались ворогами, а фіналом діалогу України із ними має бути «прощення»"
Скептик Показати IP 12 Січня 2022 17:20
Що турецька, що російська....... Що Онуфрій, що ставленик турка Єпіфан....... Одного поля ягоди. Пилососи для грошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus