USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

П'яним розмахував кулаками: у Луцьку затримали чоловіка, який чинив домашнє насильство

11 Вересня 2023 15:07
Патрульні затримали чоловіка, який вчиняв домашнє насилля та порушував заборонний припис.

Сталося це днями у Луцьку. В поліцію надійшло повідомлення від схвильованої жінки. Вона повідомила, що її цивільний чоловік вчиняє домашнє насилля, інформує патрульна поліція Волині.

Коли патрульні прибули на місце події, то виявили, що співмешканець перебуває у стані алкогольного сп’яніння й поводиться агресивно. Крім того, чоловік має тимчасовий заборонний припис, попри це, навідріз відмовляється припинити своє правопорушення.

Тож, поліцейські затримали громадянина, застосувавши спецзасіб кайданки. На останнього склали протоколи за за ч. 2 ст 173-2 (Вчинення домашнього насильства, невиконання термінового заборонного припису, вчинені повторно протягом року), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus