USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Під час бою забуваєш про втому та важкість», – воїн 100-ї ОМБр

3 Травня 2024 07:12
100 окрема механізована бригада розповіла про військового на псевдо Педро.

Водій 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти пан Петро (та ще й Петрович) із позивним Педро у лавах батальйону Луцького району 100 ОМБр з березня 2024 року.

«Прагнення допомогти землякам-волинянам у боротьбі з ворогом мотивувало мене вступити до лав ЗСУ. Адже ніхто окрім нас самих не захистить нашу країну», – розповідає Петро.

Читати ще: Схожий на кінозірку: у волинській бригаді тероборони служить воїн на псевдо Ді Капріо

За цей час Педро встиг повоювати у Серебрянському лісі. Нині ж підрозділ Петра стримує ворога на одному з найгарячіших напрямків фронту – Авдіївському. Зокрема, боєць брав активну участь у відбитті штурмів на околицях Очеретиного та допомагав евакуйовувати поранених.

«Під час бою забуваєш про втому та важкість і намагаєшся максимально допомогти побратимам, аби зберегти їхнє здоров’я та життя», – резюмує Педро.

Читати ще: «Жах війни назавжди залишиться в моїй пам'яті», – прикордонник з Волині

Вдома ж з Перемогою на Петра очікують батьки, брати та син Борис, якому на початку червня виповниться п’ять рочків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus