USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.92 10.10

Підозрюваний у вбивстві водія BlaBlaCar розповів, де закопав тіло

12 Серпня 2016 16:46
Затриманий за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова, Дмитро Голуб розповів Національній поліції, де заховав труп.

Про це перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян розповів в інтерв'ю виданню "Цензор.net".

"Він мені розповів всю правду. Ми виїжджали з ним в поля. Голуб сказав: "Я під протокол не буду говорити. Тобі розповім, так як знаю, хто ти, де ти був. А за скоєне я буду відповідати". Дай Бог, за тиждень, ми знайдемо, де похований Тарас Позняков", - сказав Троян.

Перший заступник Нацполіції також додав, що Позняков "виявився сміливим хлопцем". "Він не злякався, протистояв їм (грабіжникам, які намагалися забрати автомобіль ), і вийшла така ситуація", - уточнив Троян.

Як повідомлялось раніше, Національна поліція затримала підозрюваного у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова Дмитра Голуба на прізвисько "Тоф". Зловмисника взяли в Хмельницькій області. Він знаходився в квартирі свого друга і візит правоохоронців для нього виявився несподіваним, тому опору він вчинити не встиг.

Імовірно, тіло вбитого водія Blablacar Тараса Познякова, поховане в Києво-Святошинському районі. Таку інформацію повідомив спікер Національної поліції Києва Микола Жукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
phjn Показати IP 13 Серпня 2016 02:43
навіщо публікувати похвалу чиновнику з рота нечестивця? Розрахунок на тупий планктон?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus