USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Пішов у засвіти знаний журналіст з Любешівщини Олександр Пінкевич

19 Травня 2023 15:42
Сьогодні згасла свічка життя знаної і шанованої на Любешівщині людини – Пінкевича Олександра Борисовича, який багато десятиліть працював у журналістиці.

Про це пише газета «Нове життя».

Лишень у лютому друзі, знайомі вітали Олександра Борисовича із 73-літтям. Прийшов у цю професію Олександр Пінкевич, можна сказати, випадково, бо ж мріяв стати лікарем. Але в 1975 році почав працювати у редакції газети «Нове життя» і вже невдовзі здобув фахову освіту в Львівському національному університеті ім. Івана Франка.

Трудився Олександр Борисович фотокором, завідувачем відділу сільського господарства, відділу економіки, нерідко виконував обов’язки редактора. Аж до виходу на заслужений відпочинок журналіст невтомно писав історію рідної йому Любешівщини, про невтомних сільських трударів, про проблеми, що турбували краян. Та й до останнього свого подиху він не стояв осторонь життя громади, цікавився ним, співпереживав, порушував різні теми у телефонних дзвінках до молодших колег.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлого. Царство Небесне і вічна пам’ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 19 Травня 2023 16:18
Цартство небесне та вічна пам'ять Олександру Борисовичу. Дуже добре пам'ятаю та ціную цю людину, працював з ним...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus