USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Поблизу школи мистецтв на Волині виявили купу шприців

15 Лютого 2016 12:56
Нововолинськ вважається одним із проблемних міст Волині, де активно поширюється наркоманія. До вирішення цієї проблеми активісти міста шахтарів постійно закликають місцеву владу.

Про це активісти «Азову» пишуть у пабліку соцмережі ВК.

Активісти Цивільного корпусу «Азову» у Нововолинську організували вже декілька акцій з цього приводу. Так, влітку 2015 року «азовці» очистили від сміття територію міського парку – стрільбище.

А вже восени громадські активісти обіцяли влаштувати перед кабінетом Віктора Сапожнікова «презентацію» зібраних відходів у міському парку.

А вчора активісти виявили купу шприців при вході в школу мистецтв.
«Поки наші міські можновладці та депутати палець об палець не б'ють, щоб побороти у місті цю проблему, шприци з'являються не тільки в під'їздах та сміттєзвалищах, а й в людних місцях, дитсадках, шкільних майданчиках. Вчора активістами Цивільного Корпусу «Азов» у Нововолинську виявили купку шприців просто при вході в школу мистецтв. Не дай Бог дитина вколеться цим - наслідки можуть бути катастрофічні, бо цим шприцом могла користуватися людина з ВІЛ-інфекцією», - йдеться у повідомленні.

«Азовці» нагадують, що Нововолинськ посідає перше місце на Волині щодо кількості хворих на СНІД.

«Щороку в Нововолинську медики виявляють 3-4 десятки ВІЛ-інфікованих.Від СНІДу, починаючи з 1996-го, коли виявили першого хворого, померло більше двісті мешканців міста та селища Жовтневого.

У Нововолинську на обліку в центральній міській лікарні приблизно - 430 ВІЛ-інфікованих, із них 70% молодь. За неофіційними даними, кількість ВІЛ-позитивних у місті шахтарів у рази більша», - пишуть активісти.

І вкотре нагадують представникам місцевої влади: «Боріться з цією проблемою, бо за неї візьмется народ, і їх гнів пошириться не тільки на наркоторговців, а й на вас!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 15 Лютого 2016 19:03
творчі люди більше схильні до наркотиків :))
свідомий Показати IP 15 Лютого 2016 20:38
це місто яке найбільше підтримало майдан там живуть лише гідні щеневмерлики а наркотики не проблема навпаки їх на майдані шанувала саме завдяки наркотикам і стало можливе це криваве дійство з повалення влади і встановлення воровскої диктатури

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus